24 Σεπτεμβρίου 2013

«Μπλοκάρουν το Iντερνετ στο χαλιφάτο», λέει ο Μανώλης Κατρής για την ΕΠΣ Μεσσηνίας!

Μία δήλωση με την οποία καταφέρεται κατά της ΕΠΣ Μεσσηνίας έκανε ο τεχνικός υπεύθυνος του Μιλτιάδη Μανώλης Κατρής.
Η δήλωση αναφέρει τα εξής:
«Καταγγέλλουμε στον ποδοσφαιρικό κόσμο ότι η από 21-6-2013 ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΣ Μεσσηνίας, της δύναμης των σωματείων, από την οποία προέκυπτε η υπηκοότητα του καθενός ποδοσφαιριστή, κατέβηκε με άνωθεν εντολή, ταυτόχρονα με τη δημοσίευση της απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΜ. Ετσι ο επισκέπτης της ιστοσελίδας της ΕΠΣΜ που ενδιαφέρεται......
να μάθει και από τα επίσημα αρχεία της ΕΠΟ, αν όντως είχε βάσει η ένστασή μας, δεν μπορεί πλέον να έχει πρόσβαση στις σχετικές πληροφορίες. Παρόμοιες χειρουργικές επεμβάσεις στο διαδίκτυο συμβαίνουν μόνο σε ανελεύθερες χώρες, εκεί όπου το ποδόσφαιρο διοικείται από το γιο του σουλτάνου»!
Επίσης η ομάδα του Πύργου εξέδωσε και την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Πένθος στην οικογένεια του Μιλτιάδη, καθώς απεβίωσε η Σταματία Στυλιανοπούλου, μητέρα του ποδοσφαιριστή μας Κώστα. Η κηδεία έγινε στο Μουζάκι το Σάββατο το απόγευμα με την παρουσία εκπροσώπων του σωματείου και πολλών ποδοσφαιριστών.
Το θλιβερό γεγονός είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθούν όλες οι εκδηλώσεις της ομάδας μας. Συγκεκριμένα έγινε την Κυριακή αντί του Σαββάτου το φιλικό παιχνίδι με τη Μεθώνη (την ομάδα της οποίας ευχαριστούμε για την κατανόηση), με μεγάλη αγωνιστική επιτυχία. Ομοίως μετατέθηκε το προγραμματισμένο παιχνίδι της Κυριακής με την Α.Ε. Γαργαλιάνων για την επόμενη ημέρα.
Στον τομέα της ένστασης κατά της απόφασης της ΕΠΣΜ για το παιχνίδι με την Εράνη, αναβλήθηκε λόγω πένθους η προγραμματισμένη δημόσια τοποθέτησή μας».
Να σημειωθεί πως ο Μιλτιάδης έχει προθεσμία μέχρι την Πέμπτη να καταθέσει έφεση στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ κατά της πρωτόδικης απόφασης της ΕΠΣΜ (που δικαίωσε την Εράνη) και μέχρι τότε θα παρθεί απόφαση αν θα προχωρήσει σε έφεση ή όχι. Πηγή: eleftheriaonline.gr/notosport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες