3 Σεπτεμβρίου 2013

Ακόμα και αν το μίσος σου για τον άλλο δεν έχει όριο… η Ανθρωπιά είναι πολύ πιο όμορφο πράγμα!!!

Μια απίστευτη ιστορία απασχολεί τις τελευταίες ημέρες το Ισραήλ και την Παλαιστίνη, καθώς, ένα βίντεο που δείχνει Ισραηλινούς στρατιώτες να χορεύουν με την ψυχή τους σε ένα γάμο μουσουλμάνων δημιουργεί ερωτήματα και ποικίλες αντιδράσεις.
Το πρόβλημα έγκειται φυσικά στο γεγονός η ιστορία των δύο λαών είναι συνυφασμένη με αιματηρά επεισόδια, πολεμικές συγκρούσεις και χιλιάδες αθώα θύματα, ενώ, άμεση λύση δεν φαίνεται να υπάρχει στον ορίζοντα..........

Μάλιστα πριν από δύο ημέρες ξέσπασαν ξανά συγκρούσεις στην ευρύτερη περιοχή της Παλαιστίνης, ενώ η ένταση στη Συρία πυροδοτεί επικίνδυνα το κλίμα.
Η ιστορία του βίντεο πάντως αποδεικνύει πως οι λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.
Οταν, λοιπόν, μια ομάδα των ειδικών δυνάμεων του Ισραήλ περιπολούσε στους δρόμους της Χεβρώνας αποφάσισε να κάνει έλεγχο σε ένα χώρο όπου ακουγόταν πολλή φασαρία.
Τελικά αποδείχθηκε πως επρόκειτο για ένα γάμο Παλαιστινίων, ωστόσο, αυτό που ακολούθησε ήταν απερίγραπτο, καθώς οι στρατιώτες οπλισμένοι και φορώντας κράνη και αλεξίσφαιρα επιδίδονται σε έναν απίστευτο χορό μαζί με όλους τους υπόλοιπους καλεσμένους.
Υπό τους ήχους του Gangnam Style μάλιστα.
Οταν το βίντεο κυκλοφόρησε στο youtube επικράτησε πραγματικά πανικός με πολλούς σχολιαστές και βετεράνους του στρατού να επικροτούν τους φαντάρους, αλλά και τους Παλαιστίνιους για αυτή την απίστευτη στιγμή ανθρωπιάς.
Από την άλλη πλευρά ο στρατός του Ισραήλ δεν το εκτίμησε καθόλου και έχει διατάξει έρευνα για να εξακριβωθεί εάν οι στρατιώτες έθεσαν εαυτόν σε κίνδυνο χωρίς λόγο.
Η ιστορία μπορεί να στοιχίσει ακριβά στους στρατιώτες, ωστόσο, οι ίδιο φαίνεται να γλέντησαν και να διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες