2 Σεπτεμβρίου 2013

Εδω και χρόνια δείχνουμε τεράστια κατανόηση.

Σοβαρό πλέον είναι το πρόβλημα της υδροδότησης του χωριού του Πύργου, καθώς οι διακοπές του νερού είναι πολύωρες και χωρίς πρόγραμμα.Ούτε καν ενημέρωση από την πλευρά του Συνδέσμου ή του δήμου για τον λόγο ή τις ώρες που θα διακόπτεται η υδροδότηση υπάρχει.
Βέβαια οφείλουμε να τονίσουμε πως το φετινό καλοκαίρι το πρόβλημα ήταν πολύ μικρότερης κλίμακας καθώς άργησαν να ξεκινήσουν διακοπές ενώ τα προηγούμενα χρόνια το φαινόμενο ήταν έντονο ήδη από την αρχή του καλοκαιριού.
Στοιχειώδης υποχρέωση .....
του Συνδέσμου είναι να ενημερώνει τα χωριά που υπομένουν κάθε καλοκαίρι αυτό το μαρτύριο ώστε να μπορούν οι κάτοικοι να προγραμματίζουν τις δουλειές τους και τουλάχιστον ερχόμενοι από τα χτήματα τους να έχουν νερό για τις βασικές ανάγκες.
Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε για τα υπόλοιπα χωριά του Συνδέσμου, πόσες ώρες και ποιες μέρες κόβεται το νερό, γιατί οι φήμες αν αληθεύουν θα προκαλέσουν σκάνδαλο. Το μόνο που ζητάμε, αυτή τη στιγμή, είναι ενημέρωση. Για το γιατί και για το πότε.
Ας δούμε επιτέλους μια διαφορετική αντιμετώπιση από το Σύνδεσμο. Που δεν κοστίζει...

Εδώ και χρόνια δείχνουμε τεράστια κατανόηση. Μια ενημέρωση τουλάχιστον, θα έδειχνε ότι το σέβεστε.


2 σχόλια:

  1. Αγαπητε γιατι στο συνδεσμο?Η προεδρος του χωριου δεν εχει υποχρεωση να βγαλει ανακοινωση απο ποτε εως ποτε θα υπαρχει διακοπη?Μου φαινεται οτι μονο τον τιτλο ηθελε η λεγαμενη ....για να επιβαιωθει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ η Πρόεδρος διαχειρίζεται το νερό; Και ποιος πρόεδρος είχε βγάλει ανακοίνωση εκτός από σπάνιες και μεμονωμένες περιπτώσεις; που και αυτό το θυμόμαστε ελάχιστα. Ας μην προσπαθούμε να ρίξουμε μεγαλύτερες ευθύνες σε αυτούς που έχουν τις μικρότερες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες