19 Ιουνίου 2013

Παραπληροφόρηση και πανικός για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Η απεργία στα ΜΜΕ για το «κλείσιμο» της ΕΡΤ είχε ως συνέπεια την πληροφόρηση – ενημέρωση του κόσμου μόνο από το διαδίκτυο. Μέχρις εδώ, καλά. Άλλωστε, πολλές φορές θέματα που «πνίγονται» ή «χάνονται» στα γνωστά και μεγάλα ΜΜΕ, κανάλια και εφημερίδες, αναδεικνύονται από το διαδίκτυο. Να που, όμως, βρήκαν την ευκαιρία, με αφορμή το «κλείσιμο» της ΕΡΤ, και στο διαδίκτυο άρχισαν να δημοσιεύουν νέα «λουκέτα» που έρχονται σε οργανισμούς και υπηρεσίες, όπως νοσοκομεία κ.α. Μεταξύ, δε, των νοσοκομείων που «έκλεισαν» τις προηγούμενες μέρες οι διαδικτυακοί φωστήρες, περιλαμβάνεται και αυτό της Κυπαρισσίας. Χθες, μάλιστα............
έφθασαν στο σημείο να «κλείσουν» και το Νοσοκομείο Καλαμάτας! Και δώσε αναδημοσιεύσεις, δώσε σχολιασμούς, δώσε κατάρες, δώσε βρισιές, δώσε οι «πρόθυμοι» να σηκώσουν το θέμα, να το ανεβάσουν, να το σπρώξουν, να το θέσουν σε συμβούλια και διαβούλια, ακόμα και στη Βουλή! Αν διάβαζαν καλύτερα τα κείμενα των δημοσιεύσεων, και είχαν και μια έστω στοιχειώδη γνώση των πραγμάτων, αμέσως θα καταλάβαιναν ότι πρόκειται περί αποκοπής, απομόνωσης, αντιγραφής και επικόλλησης τμήματος δημοσιευμάτων προ ετών και συγκεκριμένα του έτους 2011 για το σχέδιο αναδιάταξης των Μονάδων Υγείας!
Η παραπληροφόρηση σε όλο της το μεγαλείο και, βεβαίως, πανικός στον κόσμο, που πια δεν ξέρει τι να πιστέψει και τι όχι, καθώς και τι του ξημερώνει!
πηγή Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες