20 Φεβρουαρίου 2013

Το μπλόκο Σουληναρίου καλεί όλο τον αγροτικό κόσμο στην διαδήλωσή την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στην Καλαμάτα.

Με τα τρακτέρ, με τα αγροτικά μηχανήματα με οποιοδήποτε μέσο, να συμμετάσχουμε όλοι και να παλέψουμε ενάντια στο  ξεκλήρισμα που οδηγούμαστε από ξένες και ντόπιες πολιτικές. Οι μάσκες έπεσαν. Αυτοί που μας οδηγούν στην εξαθλίωση αποκαλύφθηκαν. Όταν μιλάνε για ανάπτυξη εννοούν την πλήρη δουλεία μας.
Είναι γίγαντες με πήλινα πόδια. Να μην υποχωρήσουμε να εμπιστευθούμε την ανεξάντλητη δύναμη μας με τόλμη, αφοβία και ενότητα μέχρι την άμεση ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας................

Καμία αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης στα 67.
Ας μας απαντήσουν  τι είδος αγρότες ονειρεύονται για την χώρα μας, όταν στα 67 τους χρόνια  θα αναγκάζονται να σκαρφαλώνουν στην βρεγμένη ελιά ή όταν θα είναι αναγκασμένοι να δουλεύουν στα σταφιδάμπελα κάτω από 40 βαθμούς θερμοκρασία,
στα 67 τους χρόνια;
Πίσω, σε αιώνες σκοτεινούς, δεν θα τους επιτρέψουμε να μας πάνε.
Καμία φορολόγηση των χωραφιών μας,
Όπου έχουν ως στόχο στο μέλλον να αναγκαστούμε να ξεπουλήσουμε την γη μας ή να δουλεύουμε μεροδούλι μεροφάι στα ίδια μας τα χωράφια.
Εδώ και τώρα αφορολόγητο πετρέλαιο, όπως δίνουν και στους εφοπλιστές, για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στα χωράφια μας και στις καλλιέργειές μας.
Εδώ και τώρα παρέμβαση στην ανεξέλεγκτη δράση των καρτέλ λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων, και στα όργια κερδοσκοπίας που παρατηρούνται.

Ώρα αναχώρησης από το μπλόκο Σουληναρίου  9.30 πμ.ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ-ΜΠΛΟΚΟΥ ΣΟΥΛΗΝΑΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες