5 Οκτωβρίου 2012

Α.Ο Χατζή - Μιλτιάδης την ερχόμενη Κυριακή.

Ετοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος της Β‘ τοπικής είναι ο Μιλτιάδης που θα συμμετάσχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην εν λόγω κατηγορία με σκοπό να πρωταγωνιστήσει. Αλλωστε η ομάδα του Πύργου είναι η πιο ιστορική και με τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε Δ‘ εθνική και Α‘ τοπική απ‘ όσες συμμετέχουν στη Β‘ τοπική και μόνο με το όνομα είναι σε θέση να ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα. Συν τοις άλλοις οι “μελανόλευκοι“ διαθέτουν φέτος αρκετά ισχυρό ρόστερ για τα δεδομένα της κατηγορίας, οπότε στόχος είναι να κάνουν πρωταθλητισμό και γιατί όχι να επιστρέψουν ύστερα από δύο χρόνια στην Α‘ τοπική. Ο Μιλτιάδης διαθέτει αρκετούς παίκτες με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, όπως οι Γιάννης Μαραγκός, Θανάσης Γεωργιόπουλος, Μπάμπης Καραμπότσος, Στέλιος Τζωρτζίνης, Νίκος Τζωρζίνης, Νώντας Καγιάς κ.α.
Στον πάγκο του Μιλτιάδη..............
συνεχίζει φυσικά για πέμπτη διαδοχική σεζόν ο Δημήτρης Λίτσας που όποτε κριθεί αναγκαίο θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως ποδοσφαιριστής.
Ο 31χρονος τεχνικός δηλώνει, εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος: “Εμεινα ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την σοβαρή δουλειά που έγινε στην προετοιμασία. Ετσι από τη στιγμή που η ομάδα έχει ένα πλούσιο ρόστερ σε ποιότητα παικτών, αυτό από μόνο του μας καλεί να πρωταγωνιστήσουμε στην κατηγορία, είμαστε… αναγκασμένοι κατά κάποιο τρόπο. Βέβαια δεν υπάρχει το άγχος του πρωταθλητισμού διότι η διοίκηση δεν έχει δαπανήσει υπέρογκα ποσά για μεταγραφές, ώστε να παίζουμε με το… μαχαίρι στο λαιμό. Πιστεύω πως αν συνεχίσουμε τη δουλειά και το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει, τότε ο Μιλτιάδης έχει όλα τα φόντα να συνδυάσει καλό ποδόσφαιρο με αποτελέσματα“. Η ομάδα του Πύργου πραγματοποίησε αγιασμό την περασμένη Παρασκευή και ετοιμάζεται για το Κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με το Χατζή. Στόχος φυσικά είναι η νίκη για να γίνει μια καλή αρχή στο πρωτάθλημα. Μοναδικός απόντας θα είναι ο Καράτσαλος που ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Ν. Μπακάκης.
Ο πρώτος αγώνας της ομάδας είναι εκτός έδρας την ερχόμενη Κυριακή στις 16: 30 με το Χατζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες