24 Οκτωβρίου 2012

Συνάντηση Κόλλια με το νέο διοικητή του Α.Τ. Κυπαρισσίας



Την επίσκεψη του νέου Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Κυπαρισσίας κ. Κρυοβρυσανάκη και του νέου Διοικητή της Τροχαίας Κυπαρισσίας κ. Παρασκευόπουλου δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ.Κόλλιας. Παρά το γεγονός ότι η επίσκεψη είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα ανταλλάχθησαν και ουσιαστικές απόψεις για τα ζητήματα της ασφάλειας των πολιτών της Δημοτικής Ενότητας  Κυπαρισσίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου.
     Ο κ. Κόλλιας ευχήθηκε στους νέους Διοικητές καλή επιτυχία στο έργο τους, δήλωσε ότι .......................
η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειές τους και εξέφρασε την κατανόησή του στα προβλήματα, σε προσωπικό και μέσα, που αντιμετωπίζουν τα αστυνομικά τμήματα του Δήμου Τριφυλίας. Υπογράμμισε ότι το ζήτημα της εμπέδωσης κλίματος ασφάλειας του συνόλου πολιτών της Τριφυλίας είναι ζήτημα μείζονος σημασίας για την περιοχή. Τόνισε ότι ο Δήμος Τριφυλίας και λόγω πληθυσμού, ο οποίος τους θερινούς μήνες τριπλασιάζεται  και λόγω εκτάσεως με πληθώρα οικισμών  και διάσπαρτων οικιών, καθώς επίσης και λόγω της δυναμικής που παρουσιάζει και στον αγροτικό αλλά και στον τουριστικό τομέα, έχει ανάγκη από πρόσθετα μέτρα αστυνόμευσης, πολύ δε περισσότερο καθόσον η περιοχή προσελκύει σε μόνιμη βάση  πλήθος αλλοδαπών.
     Η συνάντηση έκλεισε με αμοιβαίες δηλώσεις εντατικοποίησης και διεύρυνσης της απαιτούμενης συνεργασίας αστυνομίας και Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες