4 Οκτωβρίου 2012

Διαιτησία, επιμονή και υπομονή...


   Όταν εχεις μεράκι γι αυτό που αγαπάς, κανεις θυσίες και τελικά δικαιώνεσαι. Αυτό ταιριάζει γάντι με την περίπτωση του συμπατριώτη μας ρέφερυ Παναγιώτη Αργυρού που εδώ και 8 μήνες εδινε μάχη για να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του (ρήξη έσω μηνίσκου στο δεξιό του γόνατο), μετα από τραυματισμό που ειχε σε αγώνα του πρωταθλήματος της superleague (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ) την προηγούμενη ποδοσφαιρική περίοδο και έτσι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στο δημοτικό στάδιο........................
της Φυλής, πηρε την ρεβάνς και εβγαλε τα τέστ fifa, παρουσία όλων των μελών της ΚΕΔ/ΕΠΟ, με ευχέρεια, εκει που οι περισσότεροι ελεγαν ότι δεν θα φτάσει μεχρι το τέλος δυνατος και ακμαίος.
   Ο Αργυρός πέραν του σοβαρού του τραυματισμού, ξεπέρασε κάθε ψυχολογικό εμπόδιο, έδειξε ότι  εχει γερή κράση και επιπλέον ηθελε μια ηθικη τονωση για να επανέλθει στην ενεργό δράση δριμύτερος. Ετσι είναι πλεον ετοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του αναμένοντας την αξιολογησή του από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και την ενταξή του στους πίνακες των βοηθών διαιτητών.

2 σχόλια:

  1. Όσοι έχουν την τιμή να τον γνωρίζουν,έχουν ιδία γνώση τόσο της ποιότητας του χαρακτήρα του όσο και της αξιοθαύμαστης διαιτητικής του πορείας. Να επιστρέψει γοργά εκί που ανήκει!του ευχόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΚΑΡΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.Γ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες