3 Ιουλίου 2012

Κάτι βρωμάει στους Γαργαλιάνους........

Πριν από μερικές μέρες είχαμε αναδημοσιεύσει από το ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ NEWS το περιστατικό με την απρόκλητη, όπως διαβάσαμε, επίθεση εναντίον του διαχειριστή και προέδρου το Περιβαλλοντικού συλλόγου Γαργαλιάνων Φώτη Παναγιωτακόπουλου.
Το γεγονός απο μόνο του είναι απαράδεκτο και σαν κοινωνία πρέπει να το καταδικάσουμε. Δυστυχώς όμως βλέπουμε τι μας αποκαλύπτει η μία πλευρά και έτσι, μόνο τα γραφόμενά της δημοσιεύουμε. Καλό θα ήταν να ακουστεί και ο αντίλογος.
Διαβάστε τα νεότερα απο την υπόθεση

 Σχόλιο 31-8-12
Αντί για αντίλογο.
Οι δημοσιεύσεις για το θέμα αυτό διεγράφησαν κατόπιν ηλεκτρονικής επιστολής που λάβαμε απο τον δικηγόρο Θεο Δ. Δενδρομοίρη που  αναφέρει:


Κ. Διαχειριστά του Ιστοτόπου «ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ»
Στην ιστοσελίδα σας την 25-06-2012 υπό τον τίτλο «Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί» καταχωρήθηκε δημοσίευση του ιστοτόπουGargalianoi news” που αναφέρεται σε πελάτη μου .
Ο πελάτης μου προσέφυγε στη Δικαιοσύνη και εξεδόθη η υπ’ αριθ 145/2012 απόφασις του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας , η οποία Διατάσσει τον διαχειριστή του ιστοτόπουGargalianoi News” να αποσύρη όλα τα προσβλητικά δημοσιεύματα , πράγμα που έπραξε.
Πλήν όμως δυστυχώς στην ιστοσελίδα σας παραμένει δημοσιευμένο τα άνω δημοσίευμα που προσβάλλει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του πελάτη μου .
Προκειμένου ο πελάτης μου να μη στραφεί εναντίον του ιστοτόπου σας σας καλώ όπως εντός 24 ων ωρών από λήψεως του παρόντος αποσύρετε το εν λόγω δημασίευμα .-
Με εκτίμηση
Θεο Δ. Δενδρομοίρης
Δ Ι Κ Η Γ Ο Ρ Ο Σ
Δεν μας αρέσουν αυτές οι πρακτικές αλλά μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση θα σεβαστούμε την επιθυμία του πελάτου του κ.κ. Δενδρομοίρη περί προσωπικών δεδομένων και θα σας ενημερώσουμε για τις εξελίξεις μετά την απόφαση της δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες