22 Νοεμβρίου 2011

Α..........όπως Αγάπη.

Μία πολύ συγκινητική επιστολή λάβαμε στην σελίδα μας στο facebook από την ομάδα που έχει δημιουργηθεί στην μνήμη του δημοσιογράφου Τάκη Χαραλαμπίδη συζύγου της συχωριανής μας Γαριφαλιάς Σταματελοπούλου. Την επιστολή αυτή την υπογράφουν τα παιδιά του, ο Γιάννης και η Μαρία. Ο σκοπός τους ιερός και βαθιά ανθρώπινος γι αυτό και εμείς θέλοντας να συμβάλουμε στην προσπάθειά τους δημοσιεύουμε αυτή την επιστολή τους και από την σελίδα αυτή και τους ευχόμαστε την αγάπη που θα δώσουν με αυτή τους την ενέργεια  να την βιώνουν σε κάθε στιγμή της ζωής τους.
Αγαπητοί φίλοι
Αποφασίσαμε να διαθέσουμε όσα αντίτυπα μας έχουν απομείνει (περιορισμένος αριθμός) από τα δύο βιβλία που έγραψε ο πατέρας μας "Το Ποινικό μητρώο του ποδοσφαίρου" και "Οι μαύρες στιγμές των Ολυμπιακών αγώνων", στη συμβολική τιμή των 5 ευρώ/ βιβλίο. Στόχος μας είναι από τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν να ενισχύσουμε, με τη μορφή δωρεάς............
στη μνήμη του, το έργο της φιλανθρωπικής μη κερδοσκοπικής εθελοντικής ομάδας Α.......όπως Αγάπη) καθώς και να ενισχύσουμε οικονομικά άπορη οικογένεια με παιδί σε προχωρημένο στάδιο καρκίνου.Τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα ας προσπαθησουμε να απαλύνουμε, στο μέτρο του δυνατού, τον πόνο των συνανθρώπων μας.
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί είτε να στείλει μήνυμα στη σελίδα αυτή, είτε να επικοινωνήσει με τον Γιάννη Χαραλαμπίδη στο τηλέφωνο 6945411158 ή να περάσει από το πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί στην οδό Στρατάρχη Καραϊσκάκη 45 στο Χαϊδάρι.
Εξώφυλλο του βιβλίου μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του group.

Ευχαριστούμε πολύ.

Γιάννης και Μαρία Χαραλαμπίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες