25 Οκτωβρίου 2011

DANIELLE ARGYROS (ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ. ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ HOLLYWOOD. Τα κέφια του Θεού πάντα απο τη Μεσσηνία ξεκινάνε

 Απο το Κοπανάκι news

Νέα, όμορφη και πολλά υποσχόμενη η Danielle Argyros στα 23 της χρόνια και έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές της λαμβάνοντας “Bachelor of Fine Arts in Theater” και “Dance Minor from Loyola University Chicago”, αφήνοντας το St Louis όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, ανοίγει τα φτερά της για να βρεί την θέση των ονείρων της στην “λεωφόρο  της δόξας”.
Η Danielle Margaret Argyros, όπως είναι το πλήρες όνομά της είναι εγγονή του Θεμιστοκλή Αργυρόπουλου ο οποίος σε πολύ νεαρή ηλικία άφησε τις σπουδές του,τους φίλους και τα αδέρφια του στο Σελλά Μεσσηνίας και αναζήτησε την τύχη του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εκεί κατάφερε να αναδειχθεί σε ένα απο τα ανώτερα στελέχη της ITT (κολοσσός στις τηλεπικονωνίες και την υψηλή τεχνολογία των Η.Π.Α) και αργότερα......... σε καθηγητή πανεπιστημίου.

Η εγγονή του σημαντικού παππού και κόρη του επίσης πετυχημένου χρηματιστή πατέρα (Demos Argyros, Senior Vice President της Oppenheimer & Co) έχοντας δώσει παρόν στο θεατρικό σανίδι αλλά και στο σεντόνι του κινηματογράφου, προσπαθεί να μας “αφυπνίσει”  και να μας θυμίσει ότι υπάρχει και “άλλη” Ελλάδα, των φιλόδοξων, των δημιουργικών, των υπερβατικών Ελλήνων και όχι μόνο αυτή που προσπαθούν να μας πείσουν ότι ζούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες