12 Σεπτεμβρίου 2011

Εγγραφές στο ωδείο το εικαστικό εργαστήρι και τη σχολή τέχνης του Δήμου Τριφυλίας


Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας στο ξεκίνημα της καινούργιας σχολικής χρονιάς εύχονται σε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μια δημιουργική και εκπαιδευτικά παραγωγική χρονιά αλλά και δύναμη προκειμένου να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα υπάρξουν.
Μαζί με τα μαθήματα στα σχολεία ξεκινούν και οι εγγραφές στο Ωδείο, το Εικαστικό Εργαστήρι και τη Σχολή Τέχνης του Δήμου Τριφυλίας. Τα τμήματα αυτά λειτουργούσαν εδώ και αρκετά χρόνια στους πρώην Δήμους Γαργαλιάνων και Κυπαρισσίας. Η καινούργια Κοινωφελής Επιχείρηση συνεχίζει.........
τη λειτουργία τους γιατί προσφέρουν ουσιαστικό έργο στον τομέα της μουσικής, των εικαστικών, του κλασσικού και του σύγχρονου χορού και μάλιστα απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες των πολιτών. Καλύπτουν ακόμα ανάγκες που το κλασσικό σχολείο, η ιδιωτική πρωτοβουλία και οι συλλογικές προσπάθειες (με εξαίρεση το ΜΕΣΚ στον τομέα του χορού) δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να καλύψουν. Πιστεύουμε ότι πολλοί συμπολίτες μας θα μπορέσουν να καλύψουν δημιουργικά το χρόνο τους αποκαλύπτοντας μάλιστα το ταλέντο τους σε κάποιο από τα τμήματα αυτά. Αυτούς τους δύσκολους καιρούς η τέχνη μπορεί να λειτουργήσει θεραπευτικά στο άγχος και την κατάθλιψη της εποχής που βιώνουμε.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ
Στο Ωδείο διδάσκονται αρμόνιο, πιάνο, κιθάρα και ηλεκτρική κιθάρα. Το Ωδείο έχει έδρα την Κυπαρισσία και στεγάζεται στο κτίριο του Δημαρχείου (είσοδος από τη Δημοτική Φιλαρμονική). Οι εγγραφές θα γίνονται από την Τρίτη 13/9/2011 από τις 2.00 μμ ως τις 10.00 μμ. . Τα δίδακτρα είναι 40 € για το πρώτο παιδί, 20 € για το δεύτερο και η φοίτηση θα είναι δωρεάν για το τρίτο. Επίσης θα γίνεται έκπτωση 25% στα παιδιά που εγγράφονται στις Φιλαρμονικές και έκπτωση 50% στα παιδιά που προσφέρουν υπηρεσίες σε αυτές.  Περισσότερες πληροφορίες  για τα μαθήματα πιάνου και αρμονίου στον κ. Νίκο Παπαδήμο, τηλέφωνο 6957813257 και για τα μαθήματα κιθάρας στον κ. Σπύρο Πετρωνίου τηλέφωνο 6974721668.
ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ
Το Εικαστικό Εργαστήρι έχει έδρα την Κυπαρισσία και στεγάζεται και αυτό στο κτίριο του Δημαρχείου. Φέτος θα λειτουργήσουν  τμήματα σχεδίου και ζωγραφικής για ενήλικες. Για τα τμήματα της ζωγραφικής παιδιών, της κεραμικής και αγιογραφίας θα ζητηθούν αιτήσεις ενδιαφέροντος και ανάλογα με τον αριθμό τους θα κριθεί από το Δ.Σ. αν θα λειτουργήσουν εφ` όσον βέβαια ξεπεραστούν έγκαιρα τα διαδικαστικά προβλήματα. Τα δίδακτρα για τους ενήλικες θα είναι 30 € και για τα παιδιά 15 €. Οι εγγραφές θα γίνονται κάθε Παρασκευή από τις 5.00 μμ ως τις 9.00 μμ και το Σάββατο από τις 10.00 πμ ως τις 1.00 μμ. Για περισσότερες  πληροφορίες στον κ. Νίκο Ζαχαρίου στα τηλέφωνα 27610-22980, 6977017876.

ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΗΣ
Στη Σχολή Τέχνης που έχει έδρα τους Γαργαλιάνους διδάσκονται κλασσικό μπαλέτο και σύγχρονος χορός σε νήπια, παιδιά και εφήβους. Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά από τις 9.00 πμ. ως τις 12.30 μμ στο κτίριο της Σχολής Τέχνης. Τα δίδακτρα θα είναι 10 € για κάθε παιδί. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κ. Άννα Πέππα στο τηλέφωνο 27630 - 23170

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες