12 Νοεμβρίου 2010

ΑΡΓΥΡΟΣ ΤΑΚΗΣ : Ένας συγχωριανός μας στην super league !!!

Στάδιο Σερρών 2009
Για δεύτερη συνεχή χρονιά αξιολογήθηκε στους πίνακες Βοηθών Διαιτητών της superleague (Α' Εθνική) ο συγχωριανός μας ο Τάκης ο Αργυρός  και μέχρι στιγμής τα πηγαίνει μία χαρά. Να σας θυμίσουμε ότι για την φετινή περίοδο 2010-2011 του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της ανώτερης κατηγορίας της χώρας μας, που ήδη έχουμε διανύσει το 1/3 αυτής, ο Τάκης έχει συμμετάσχει με επιτυχία σε έξι παιχνίδια (τρία φιλικά και τρία επίσημα), με το πιο πρόσφατο αυτό της Νέας Σμύρνης, την 16-10-2010, μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-1. Την περσινή περίοδο είχε επτά συμμετοχές και μία εξ' αυτών στην Κύπρο όπου έπαιξε αγώνα του Κυπριακού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα στο Τσίρειο στάδιο της Λεμεσού μεταξύ των ομάδων Απόλλωνας Λεμεσού-Εθνικός Άχνας 1-3.
Στάδιο Λεμεσού Κύπρου 2009
Η ενασχόληση του με την διαιτησία ξεκίνησε από την ηλικία των είκοσι ετών την εποχή που ανέβηκε στην Αθήνα καθώς εισήχθη στην Αστυνομική Ακαδημία, όπου παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα και στην σχολή διαιτησίας ποδοσφαίρου. Από το έτος 1997 συμμετείχε σε ερασιτεχνικά παιχνίδια και από το 2001 συμμετέχει στα εθνικά μας πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.
Εμείς από την πλευρά μας να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες του και να τον δούμε σύντομα και σε παιχνίδια του εξωτερικού. Θα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον την διαιτητική του πορεία και θα σας ενημερώνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες