26 Μαΐου 2010

Συνάντηση δημάρχων Φιλιατρών - Γαργαλιάνων με τον Γ. Ραγκούση – Του παρέδωσαν υπόμνημα με την σύμφωνη γνώμη των Βουλευτών

Συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση είχαν χθες το βράδυ στη Βουλή οι δήμαρχοι Φιλιατρών και Γαργαλιάνων Άλκης Ξύγκας και Σταύρος Καλοφωλιάς. Οι δυο δήμαρχοι έθεσαν στον υπουργό το αίτημα για ίδρυση Δήμου Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους και του παρέδωσαν υπόμνημα με τη σύμφωνη γνώμη των βουλευτών Μεσσηνίας. Ο κ. Ραγκούσης επιφυλάχθηκε να απαντήσει στο αίτημα, παραπέμποντας στις ανακοινώσεις που θα κάνει σήμερα ή αύριο στην Ολομέλεια της Βουλής.
πηγή: ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ

2 σχόλια:

 1. ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ-ΚΑΛΑ ΜΟΝΩΜΕΝΟΙ σταύλοι για το ενδεχόμενο ηφαιστειακού νέφους:
  Πρόεδρος Ισλανδίας: ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ για ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ! (Δηλαδή ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ- http://www.youtube.com/watch?v=s13iwp317ok)
  http://www.youtube.com/v/ToDjdeFpRAw
  The eruption of the Eyjafjallajoekull volcano in Iceland, and the travel chaos it has caused, is only a "small rehearsal", according to Iceland's President Olafur Grimsson.
  The larger Katla volcano, right next to it, usually erupts every century, and the last eruption was in 1918, he said. http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/newsnight/8631343.stm.
  Μας απειλούν έντεκα επικίνδυνα ηφαίστεια!
  Σε περίπτωση παρατεταμένης έκρηξης αναμένεται- εκτός από την απαγόρευση των πτήσεων- ένα φαινόμενο που ονομάζεται «ηφαιστειακός χειμώνας» κατά το οποίο το νέφος τής τέφρας εμποδίζει την ηλιακή ακτινοβολία να φτάσει στη Γη.
  http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4571465
  Times: ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΩΝ ΝΕΦΩΝ-ψύξης; Και η 'υπερθέρμανση';;;
  Sunday Times
  May 16, 2010
  Scientists forecast decades of ash clouds
  http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/article7127706.ece


  H AITIA που ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ σεισμοί-ηφαιστειακές εκρήξεις, άρα και η πιθανότητα πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα:
  http://www.youtube.com/watch?v=s13iwp317ok

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι είστε το θέατρο του παραλόγου, μας δουλεύεται η αυτοσαρκάζεστε όταν λέτε θέλουμε δήμο Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους, ποια είναι η ουσία του προβλήματος;
  είστε απίστευτοι !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες