25 Μαΐου 2010

Ο γέγονε, γέγονε......... ο κύβος ερριφθη!


Εισάγεται σήμερα, Τρίτη, στην Ολομέλεια της Βουλής και ψηφίζεται μετά από πέντε συνεδριάσεις το νομοσχέδιο για τον «Καλλικράτη».
Το νομοσχέδιο για τη νέα αυτοδιοικητική δομή της χώρας εγκρίθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή με μια σειρά αλλαγών που αφορούν σε έδρες και ιστορικές έδρες δήμων, καθώς και σε ονομασίες.
«Πρόκειται για μια θεσμική πολυεπίπεδη και σημαντική αλλαγή, που της χρωστάμε όλοι μία προσεκτική και αληθινή προσέγγιση», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Γ.Ραγκούσης, προσθέτοντας ότι.... η εξοικονόμηση πόρων θα είναι ακόμη μεγαλύτερη από την προβλεπόμενη εκτίμηση του γενικού λογιστηρίου του κράτους που αναφέρει ότι τον πρώτο κιόλας χρόνο θα εξοικονομηθεί 1,2 δισ. ευρώ.
πηγή: kosmonews

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΥΡΓΑΚΙ" ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 11 ΧΙΛ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ.ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ.ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΔΙΑΣΧΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ.ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥΠΟΛΗ ΑΥΤΑ?ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες