30 Απριλίου 2010

ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ


Σε αναφορά του για τις αντιδράσεις στους δήμους Φιλιατρών και Γαργαλιανων η ιστοσελίδα του radio 936. blogspot αναφέρει τι δήλωσε ο δήμαρχος Γαργαλιάνων για φήμες περί παραιτήσεώς του. Χαρακτηριστικά αναφέρει: ''Στους ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ το μεσημέρι συνεδρίασε η παράταξη του κ. Καλοφωλιά ενώ το βράδυ πραγματοποιήθηκε έκτακτο Δ.Σ. για το νέο χωροταξικό των Δήμων όπου υπάρχουν αντιδράσεις απο την πλευρά όλων των παρατάξεων. Σε επικοινωνία μαζί του ο Δήμαρχος της πόλης αποσαφήνισε ότι θα χαράξουμε την στρατηγική μας μετά την απόφαση του Δ.Σ. ενώ σε ερωτησή μας για φήμες περί παραίτησής του τόνισε ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά ''. Ενώ σε σημερινό άρθρο της εφημερίδας Ελευθερία αναφέρεται η ανακοίνωση του κ Καλοφωλιά στο χθεσινό έκτακτο ΔΣ ότι πρέπει να δημιουργηθεί δήμος Νέστορος με έδρα τους Γαργαλιάνους σε διαφορετική περίπτωση θα παραιτηθεί.

2 σχόλια:

  1. Θα αρχίσουν τώρα να πιέζουν ...και καλά... προς κάθε κατευθυνση να αλλα ξει το χοροταξικό και καμια βδομάδα πριν τις εκλογες θα πει ο δημαρχος δεν καταφέραμε τίποτα και τότε θα παρετηθεί. αν θέλει να παρετηθεί να το κάνει τώρα για να ακουστεί ο ντόρος μπας και έτσι γίνει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφήσαμε τα γεγονότα να μας προσπεράσουν και εμείς καθόμαστε σαν κυρίες να συζητάμε πίνοντας τσάι στα έκτακτα δημοτικά συμβούλια, κατόπιν εορτής, την στιγμή που ο κόκορας μας πήρε την μπουκιά από τα χέρια! Χάσαμε τη μεγάλη ευκαιρία και ότι και αν κάνουμε τώρα είμαστε καταδικασμένοι γιατί είμαστε ανάξιοι.

    Έτσι λέω εγώ. Τάσος Αθ. Παναγιωτόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες