23 Ιανουαρίου 2010

Κοπή πίτας Ομοσπονδίας Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας


Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο ESPERIA την Τετάρτη 20-01-2010 έκοψε τη πίτα της η Ομοσπονδία Συλλόγων – Συνδέσμων Τριφυλίας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια τιμήθηκαν οι συμπατριώτες μας συγγραφείς οι κ.κ Δημήτριος Κυριαζής και Σωτήριος Γυφτάκης, τους οποίους προσφώνησαν ο Λογοτέχνης κος Πέτρος Μπίκος και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιστορικών Συγγραφέων ο εκπαιδευτικός κος Ευστάθιος Παρασκευόπουλος αντίστοιχα.
Παρευρέθηκαν οι βουλευτές του νομού μας κος Δημήτριος Κουσελάς, η κα Νάντια Γιαννακοπούλου που απένειμαν και τις αναμνηστικές πλακέτες στους βραβευθέντες, ο Νομάρχης κος Δημήτριος Δράκος που έκοψε την πίτα , οι Δήμαρχου Είρας κος Ιωάννης Αδαμόπουλος και Ανδρούσσας κος Μένης Παπαδόπουλος καθώς και τα Δ.Σ. με τους Προέδρους των Συλλόγων της Επαρχίας μας και Συλλόγων Μεσσηνίων που δραστηριοποιούνται στην Αττική.
Χαιρετισμό έστειλαν ο Μητροπολίτης της Ιεράς Μητρόπολης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομος και οι Συμπατριώτες μας η υπουργός Υγείας κα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κος Νικόλας Κανελλόπουλος.
Την πίτα ευλόγησε ο Κυπαρίσσιος Πανοσολογιώτατος Στέφανος Σουλιμιώτης Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητρόπολης Γλυφάδας.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος Παναγιώτης Λούτος στο χαιρετισμό ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και ζήτησε οι υπόλοιποι Σύλλογοι Τριφυλίας να δραστηριοποιηθούν στην Ομοσπονδία, διότι όπως είπε χαρακτηριστικά μπροστά στη νέα Διοικητική Μεταρρύθμιση ( σχέδιο Καλλικράτης ) η ύπαρξη της Ομοσπονδίας είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες