15 Ιανουαρίου 2010

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΑΧΟΥΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ


Η ομάδα της... ανατροπής είναι στο φετινό πρωτάθλημα ο Μιλτιάδης, αφού παρότι σε αρκετά παιχνίδια έχει βρεθεί πίσω στο σκορ, στο τέλος καταφέρνει να έχει βαθμολογικό όφελος. Τελευταίο παράδειγμα ο αγώνας με τον Αίαντα, όπου ο Μιλτιάδης μπόρεσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις.
“Με τον Αίαντα μείναμε δύο φορές πίσω στο σκορ, το καλό όμως είναι πως βρήκαμε το κουράγιο και ισοφαρίσαμε το ματς, και θα μπορούσαμε και να κερδίσουμε. Στο β’ ημίχρονο κάναμε ευκαιρίες και πιέσαμε αρκετά τον Αίαντα. Είμαστε ικανοποιημένοι από την έως τώρα πορεία, αν και θα μπορούσαμε να έχουμε κι άλλους βαθμούς ειδικά μέσα στο γήπεδό μας”, λέει ο Μπάμπης Μπαχούμας. Ο 34χρονος αμυντικός εξηγεί τις ανατροπές λέγοντας ότι: «Εχουμε ψυχικά αποθέματα και δεν παρατάμε τα παιχνίδια γι΄αυτό κάνουμε ανατροπές.
Η ομάδα δουλεύει πολύ καλά, υπάρχει μεγάλη συμμετοχή σε προπονήσεις και στο β’ γύρο μπορούμε πιο πολλούς πόντους, γιατί είναι πιο εύκολο το πρόγραμμα».
Ο Μιλτιάδης στρέφει πλέον την πρόσοχή του στον εκτός έδρας αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο. Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Β. Καλογερόπουλος και Μαθιός, ο τραυματίας Στασινόπουλος που ξεκινήσει τώρα προπονήσεις και ο τερματοφύλακας Τσώλης. Ο τελευταίος τέθηκε εκτός ομάδας με απόφαση της διοίκησης για αδικαιολόγητη απουσία από προπονήσεις και οι ιθύνοντες ψάχνουν για τερματοφύλακα.
πηγή:Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες