1 Νοεμβρίου 2009

ΟΙΝΟΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


Πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο HILTON στην Αθήνα η 4η ετήσια εκδήλωση γευσιγνωσίας οίνων του πελοποννησιακού αμπελώνα. Σε αυτήν συμμετείχαν περίπου 30 παραγωγοί από όλη την Πελοπόννησο αναγνωρισμένοι ως οι καλύτεροι στο είδος τους ακόμα και εκτός της χώρας μας. Αυτό που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη αυτής της εκδήλωσης είναι η πολύ πλούσια ποικιλία κρασιών που παράγονται πλέον σε ολόκληρη την Πελοπόννησο με μεράκι και πολύ αγάπη από όλους τους αμπελουργούς



Εκεί βρήκαμε και τον συχωριανό μας τον Δημήτρη Παναγιωτόπουλο με τα κρασιά του. Μια ποικιλία κρασιών που μπορεί να ικανοποιήσει το γευστικό γούστο και του πιο απαιτητικού καταναλωτή. Από τα έντεκα διαφορετικά κρασιά του μπορέσαμε να ξεχωρίσουμε από το ΚΤΗΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ είναι το Cabernet 36 '' Ένα κρασί με βαθύ πορφυρό χρώμα, αρώματα μαύρων φρούτων και μπαχαρικών που συνθέτουν την εικόνα ενός κρασιού που σε προκαλεί να το γευθείς









Εκεί στο τραπέζι του Δημήτρη συναντήσαμε και τον καλό φίλο και κοντοχωριανό μας από την Αγορέλιτσα τον Κώστα Αντωνόπουλο ο οποίος διαθέτει κάβα στην οδό Τιμοθέου 20 στο Παγκράτι με την επωνυμία Κελάρι Μεσσηνιακό και διαθέτει κρασιά του τόπου μας στην Αθηναϊκή αγορά και κυρίως κρασιά από το ΚΤΗΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ.

.

.Ευχόμαστε καλές δουλειές σε όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες