2 Νοεμβρίου 2009

ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΧΕΡΙΑ ΕΦΥΓΕ Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ

Ο Παπαφλέσσας ήταν ο μεγάλος νικητής στο τριφυλιακό ντέρμπι με τον Μιλτιάδη...
Η ομάδα της Χώρας επικράτησε με 1-0 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες. Στο χθεσινό παιχνίδι που έγινε μπροστά σε λίγους φιλάθλους στο γήπεδο της Χώρας φαινόταν πως όποιος θα έβαζε γκολ θα κέρδιζε και έτσι κι έγινε. Ο Παπαφλέσσας δίχως να είναι καλύτερος από τον αντίπαλό του, ευτύχησε δύο λεπτά πριν τη λήξη του α' ημιχρόνου να προηγηθεί στο σκορ μετά από ένα λάθος του τερματοφύλακα του Μιλτιάδη και μετά κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του σκορ.
Από την άλλη ο Μιλτιάδης με βάση την εικόνα και τις ευκαιρίες του δευτέρου ημιχρόνου δικαιούταν τουλάχιστον την ισοπαλία, όμως στάθηκε άτυχος και έφυγε με άδεια χέρια από τη Χώρα.
Στο 2' ο Βλαχόπουλος έκανε τη σέντρα, ο Α. Τσέρτος έπιασε την κεφαλιά που έφυγε άουτ. Στο 15' ο Μιλτιάδης απάντησε στις ευκαιρίες με τον Νικολόπουλο να σεντράρει προς τον Β. Καλογερόπουλο που πλάσαρε άουτ από καλή θέση. Στο 43' έγινε μία βαθιά μπαλιά από την άμυνα, ο Τσώληςπου βγήκε δεν κατάφερε να διώξει, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του και ο Τσαναλίας την έσπρωξε στα δίχτυα για το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα και έχασαν ορισμένες καλές ευκαιρίες. Στο 63' ο Λαμπρόπουλος έκανε το κόρνερ, ο Χίντα σούταρε με την μπάλα να κοντράρει σε σώματα και να στρώνεται στον Λυμπερόπουλο που με νέο σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Αδαμόπουλου. Μετά από δύο λεπτά ο Ν. Τσέρτος σούταρε άουτ μετά από ωραία ατομική προσπάθεια. Η μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση χάθηκε στο 80' όταν μετά από κάθετη μπαλιά του Λυμπερόπουλου, ο Β. Καλογερόπουλος βρέθηκε τετ α τετ, όμως πλάσαρε άουτ.
Το ματς σφύριξε ο Αλεξέας, με βοηθούς τους Βρυώνη και Κασκάνη.
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Αδαμόπουλος, Δημόπουλος, Κουπούζος, Ντιαλού, Βασιλόπουλος, Τσαναλίας, Κωνσταντόπουλος, Καγιάς, Βλαχόπουλος, Α. Τσέρτος, Ν. Τσέρτος.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Τσώλης (46' Λ. Χίντα), Ρηγόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μπαχούμας, Α. Χίντα, Π.Καλογερόπουλος, Διαμαντόπουλος (60' Κυριακόπουλος), Καραμπότσος (75' Στασινόπουλος), Λυμπερόπουλος, Β. Καλογερόπουλος, Νικολόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες