10 Μαρτίου 2009

ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΟΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ


Έξαρση των ληστειών στην περιοχή μας παρουσιάζεται τις τελευταίες ημέρες από τις οποίες δυστυχώς δεν μπόρεσε να γλυτώσει ούτε η εκκλησία της Παναγίας στο χωριό μας. Συγκεκριμένα προχθές το βράδυ άγνωστοι, παραβιάζοντας την πόρτα του Ιερού Ναού εισέβαλαν μέσα και με τη βοήθεια λοστού έσπασαν το παγκάρι από το οποίο αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.
Το γεγονός θορύβησε ιδιαίτερα τους κατοίκους, καθώς είχε πολλά χρόνια να συμβεί κάτι τέτοιο στο χωριό μας, αν και κατά καιρούς σημειώνονται παραβιάσεις σε διάφορα εκκλησάκια του χωριού μας και ιδιαίτερα στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, από το οποίο δεν έχουν καταφέρει ποτέ να αφαιρέσουν κάτι.
Στο κεντρικό Ναό του χωριού μας όμως η εισβολή αυτή δείχνει θρασύτατα άτομα που δεν διστάζουν να εισβάλουν σε ένα μέρος ναι μεν ιερό μα και σχετικά κεντρικό αφού δίπλα είναι το Μοναστήρι και κάποια σπίτια.
Πριν από μερικές ημέρες είχαν ‘’ χτυπήσει ‘’ κάποια σπίτια εκτός χωριού από τα οποία αφαίρεσαν κυρίως γεωργικό εξοπλισμό.
Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή πλέον γιατί απ ότι φαίνεται αυτή η έξαρση θα συνεχιστεί και σε σπίτια και όπου αλλού υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να χρησιμεύσει σε αυτούς τους τύπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες