29 Ιανουαρίου 2021

Κατατέθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών μελέτη για την αντικατάσταση των αγωγών του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης από το Αλικοντούζι.

Την «πολυπόθυτη» μελέτη, προϋπολογισμού ύψους (8.715.028,00) €, για το έργο: «Αντικατάσταση Δικτύου Υδραγωγείου του Συνδέσμου Ύδρευσης “ΚΑΠΕΤΑΝ ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ’'», με αντικείμενο την αντικατάσταση των αγωγών του δικτύου μεταφοράς πόσιμου νερού του συνδέσμου ύδρευσης «Τέλος Άγρας» της Π.Ε. Μεσσηνίας, (από το Παλαιό Λουτρό (Αλικοντούζι) μέχρι και την πόλη των Γαργαλιάνων), κατέθεσε στο Υπουργείο Εσωτερικών ο δήμαρχος Τριφυλίας, κ. Γεώργιος Λεβεντάκης, από κοινού, με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου 'Υδρευσης ‘’ΚΑΠΕΤΑΝ ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ’’, κ. Χαράλαμπο Αυρηλιώνη, με σκοπό την ένταξή της στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης'' και τη χρηματοδότησή της..............
Πρόκειται για μία μελέτη, την οποία κανείς δεν είχε ασχοληθεί ουσιαστικά, μέχρι σήμερα, να φέρει εις πέρας και η οποία ειδικότερα προβλέπει την αντικατάσταση του συνόλου των μεταφορικών αγωγών του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης του Συνδέσμου, καθώς και την προσθήκη φρεατίων ελέγχου του δικτύου (φρεάτια πιεζόθραυσης, φρεάτια ελέγχου παροχής, εξαερισμού, εκκένωσης κ.λ.π.).
Το έργο, που αφορά η παρούσα μελέτη, πρόκειται να επιλύσει το σοβαρό πρόβλημα, ως προς την επάρκεια ύδατος, που αντιμετωπίζει η Δ.Ε. Γαργαλιάνων, ιδιαίτερα δε κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
πηγή: facebook.com/anodostrifylias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες