5 Ιουνίου 2014

Συνάντηση δημοτών στη Χώρα για το μέλλον της Χώρας

Την Παρασκευή 6 Ιουνίου και ώρα 20:30 στο Πνευματικό Κέντρο Χώρας θα γίνει η πρώτη συνάντηση δημοτών με θέμα το μέλλον της Χώρας.
Την πρωτοβουλία πήρε μια μικρή ομάδα δημοτών την Κυριακή 1η Ιουνίου 2014 με στόχο να ανοίξει μια μεγάλη συζήτηση για τη Χώρα, για τις ευκαιρίες αλλά και για τις απειλές που επιφυλάσσει το μέλλον.
Η πρωτοβουλία σκόπιμα πάρθηκε ύστερα από τις πρόσφατες εκλογές, θέλοντας να σηματοδοτήσει ότι το παρόν και το μέλλον δεν μας αφορά μόνο προεκλογικά αλλά κάθε μέρα, δεν αφορά μόνο τους εκλεγμένους εκπροσώπους αλλά όλους τους δημότες...................
Η κίνηση αυτή απευθύνεται σε κάθε κάτοικο της δημοτικής μας κοινότητας που αγωνιά για το μέλλον της και πιστεύει ότι μπορεί να βάλει το δικό του λιθαράκι ώστε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.
  • Δεν σκοπεύει να υποκαταστήσει τους θεσμικούς εκπροσώπους αλλά αντίθετα να ενισχύσει το ρόλο τους.
  • Δεν θέλει να δημιουργήσει αντιπαλότητες αλλά να ενώσει όλους τους κατοίκους σε κοινούς στόχους που θα οδηγήσουν τον τόπο μας στο δρόμο της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης
  • Δεν αποσκοπεί στο να συνεχίσει την προεκλογική αντιπαράθεση αλλά να την υποκαταστήσει με συναίνεση, δημιουργικό διάλογο, συνεργασία και παραγωγικές δράσεις.
Η συνάντηση της Παρασκευής θα δώσει και το στίγμα της κίνησης για τη συνέχεια, διότι ΄΄το μέλλον ανήκει σ’ αυτούς που κάνουν σχέδια γι αυτό΄΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες