8 Απριλίου 2014

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης. Μεταξύ των υποψηφίων Καμινάρης Σπύρος, Σωτηρία Σταθοπούλου και Κατρή Ευγενία

Σε συνέντευξη τύπου που έγινε στην Κυπαρισσία ο υποψήφιος Δήμαρχος Σαράντος Κουκούμης παρουσίασε τον πρώτο πυρήνα του ψηφοδελτίου του.
Πρίν την παρουσίαση  δήλωσε:
Πορευόμενοι προς τις εκλογές της 18ης Μαϊου ο λαός της Τριφυλίας χρειάζεται να δώσει καθαρή και ενιαία απάντηση και στις τρείς κάλπες .Να καταδικάσει την Ευρωενωσιακή Πολιτική της ανταγωνιστικότητας και της καπιταλιστικής ανάπτυξης που είτε στην μνημονιακή είτε στην αντιμνημονιακή της εκδοχή θα στηριχτεί στα αποκαϊδια των λαϊκών αναγκών και δικαιωμάτων. Μόνο με ισχυρή τη Λαϊκή Συσπείρωση στις Περιφέρειες και στους Δήμους με ισχυρό το ΚΚΕ στην Ευρωβουλή μπορούν να γίνουν οι εκλογές αφετηρία αντιστροφής των πραγμάτων και ανατροπής .............

Εχουμε επανειλημμένως επισημάνει ότι στόχος των κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκής Ενωσης και των «εντός των τειχών» μνημονιακών και αντιμνημονιακών πολιτικών δυνάμεων ,είναι η απόλυτη προσαρμογή του κράτους και των δήμων στις σημερινές απαιτήσεις της ανταγωνιστικότητας και των αγορών. Στόχος είναι : Η απαλλαγή του κράτους από τις χρυσοπληρωμένες από το λαό κοινωνικές υποδομές και υπηρεσίες και η μεταφορά τους στους Δήμους . Η εκ νέου λεηλασία του λαϊκού εισοδήματος αλλά και το σπάσιμο του ενιαίου και δωρεάν χαρακτήρα αυτών των υπηρεσιών με Δήμους Α.Ε. Η αποφασιστική συμβολή τους στο τσάκισμα της σταθερής δουλειάς και των εργασιακών δικαιωμάτων .Η παράδοσή των, αυτών των αναγκών (καθαριότητα-νερό-παιδικοί σταθμοί-προνοιακές δομές –παραλίες κλπ)στην εμπορευματοποίηση και ιδιωτική εκμετάλλευση .

Σε όλα αυτά συμβάλλουν η κατακόρυφη μείωση των μέχρι τώρα θεσμοθετημένων πόρων ,ΚΑΠ, ΣΑΤΑ κλπ και η μεταφορά των αναγκαίων πόρων για να λειτουργήσουν οι αναγκαίες δομές στις πλάτες του λαού , μέσω αύξησης δημοτικών τελών νέων φόρων κλπ .

Ο λαός της Τριφυλίας βίωσε αυτά τα χρόνια εφαρμογής του Καλλικράτη το κλείσιμο και τη συρρίκνωση υπηρεσιών (Εφορία-παιδικοί σταθμοί –σχολεία-δομές υγείας ) και την πλήρη εγκατάλειψη των Τοπικών Κοινοτήτων .

Σε αυτές τις εκλογές -περισσότερο από κάθε άλλη εκλογική αναμέτρηση- έχουν ενσκύψει ως επιδημία οι συνδυασμοί των ανεξάρτητων ακομμάτιστων και αδέσμευτων .Αυτό που θέλουν να αποκρύψουν από το λαό της Τριφυλίας είναι οι ευθύνες τους για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Δήμος Τριφυλίας και οι εργαζόμενοι. Είναι αυτοί που από διάφορες θέσεις ευθύνης στον κρατικό μηχανισμό αλλά και στο Δήμο, έβαλαν «πλάτη» να περάσει η αντιλαϊκή πολιτική των κομμάτων τους (Ν.Δ ΠΑΣΟΚ) που συγκυβερνούν. Είναι αυτοί που αποδέχτηκαν την υποβάθμιση του Τομέα Υγείας της Τριφυλίας (Νοσοκομείου –Κέντρων Υγείας )και έρχονται επί πλέον ως τιμητές να μας πουν ότι αν δεν ήταν αυτοί τα πράγματα θα ήταν ακόμα χειρότερα. Είναι αυτοί που τάχτηκαν με τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα και τους απάλλαξαν από οφειλές δεκάδων ή και εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Είναι αυτοί που άφησαν σχολεία και παιδικούς σταθμούς χωρίς θέρμανση, χωρίς επαρκή και μόνιμη σίτιση, χωρίς μόνιμο προσωπικό, με τεράστια κτιριακά προβλήματα, που καθιέρωσαν τις ελαστικές μορφές απασχόλησης και εξαφανίζουν σταδιακά την μόνιμη και σταθερή δουλειά για το προσωπικό του Δήμου .

Σε αντίθεση με όλους τους άλλους δημοτικούς συνδυασμούς ,εμείς ,ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης, δεν έχουμε κανένα λόγο να παριστάνουμε τους ακομμάτιστους τους ανεξάρτητους ,τους «παρθενογεννημένους». Είμαστε ο συνδυασμός που στηρίζει το Κ.Κ.Ε . Είναι η εγγύηση της δικής μας σταθερότητας και συνέπειας. Εμείς λέμε ευθέως πως είμαστε ανεξάρτητοι απέναντι στα μεγάλα συμφέροντα και είμαστε εξαρτημένοι από τα λαϊκά συμφέροντα που θα τα υπερασπιστούμε από όποια θέση μας τάξει η ετυμηγορία του λαού της Τριφυλίας. Η Λαϊκή Συσπείρωση πορεύεται στις εκλογές τον Μάη με το κεφάλι ψηλά και ήσυχη την συνείδηση .Αν και τελευταία παράταξη σε ψήφους και εκπροσώπηση στο Δημοτικό Συμβούλιο , σηκώσαμε όλο το βάρος της αποκάλυψης και απόκρουσης της αντιλαϊκής πολιτικής . Κερδίσαμε με το σπαθί μας την αναγνώριση και το σεβασμό ,φίλων και αντιπάλων .Γι αυτό , καλούμε το λαό της Τριφυλίας να υπερψηφίσει τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης .Η εμπιστοσύνη και η αύξηση των ποσοστών της Λαϊκής Συσπείρωσης θα είναι δείκτης χειραφέτησης του Λαού .
Ακολουθεί η Ανακοίνωση των πρώτων Υποψηφίων του Συνδυασμού

ONOMA ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ/ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ
ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Ε.Ν. ΦΙΛΙΑΤΡΑ
ΒΑΓΕΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΒΑΛΤΑ
ΒΕΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΗΣ ΡΑΧΕΣ
ΒΕΝΕΤΣΑΝΑΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΒΑΛΤΑ
ΒΛΑΧΑΔΑΜΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ
ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΓΛΥΚΟΡΡΙΖΙ
ΓΑΡΥΦΑΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ / ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ
ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ
ΓΚΟΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΚΟΠΑΝΑΚΙ
ΓΚΟΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΑΓΡΙΛΙΑ
ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
ΔΟΒΡΙΔΟΥ ΜΑΡΘΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΡΑΧΕΣ
ΖΑΙΜΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ
ΚΑΜΙΝΑΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΣΥΝΤΑΞ. ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ
ΚΑΠΕΛΟΥΖΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ
ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ ΑΕΤΟΣ
ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ
ΚΑΤΡΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ
ΚΑΤΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ
ΚΑΥΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΒΕ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ
ΚΑΥΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΕΤΟΣ
ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΟΥΖΑΚΙ
ΜΗΤΡΟΜΑΡΑΣ ΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
ΜΠΑΛΑΜΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΡΑΧΕΣ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΒΕ ΚΟΠΑΝΑΚΙ
ΣΙΝΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΝΕΡΓΗ ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙΚΙΑΚΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
ΤΑΣΟΥΛΗ ΑΙΜΙΛΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
ΤΣΑΜΟΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
ΤΣΑΤΣΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
ΧΡΗΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙ
ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
ΧΡΥΣΟΜΠΟΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ
ΧΩΡΑΙΤΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ
ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες