26 Μαρτίου 2014

Τι τους ξένισε για το νοσοκομείο;

Λυπάμαι πολύ, αλλά, όπως αποδεικνύεται, στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας ορισμένοι από τη συμπολίτευση - μέσα και ο δήμαρχος - κάνουν ό,τι μπορούν με κάθε και σε κάθε ευκαιρία για να επιβεβαιώνουν όσους τους «χρεώνουν» με χαρακτηρισμούς περί κομματοκρατίας, περί επιλεκτικής ευαισθησίας, περί υποκρισίας, περί πολιτικάντικου μικροκομματισμού και, βεβαίως, περί απολύτου συγχύσεως και πανικού!
Τι είπε στην προχθεσινή συνεδρίαση ο γιατρός, μαιευτήρας - χειρουργός γυναικολόγος, Δημήτρης Κουτσούλης; Ότι για να λειτουργήσει η Μαιευτική Κλινική του νοσοκομείου χρειάζεται δύο γιατρούς, ότι δεν είναι στις προθέσεις της Διοίκησης η προκήρυξη θέσεων και ότι το ουσιαστικό και τυπικό κλείσιμο της Μαιευτικής Κλινικής είναι ένα βήμα για το κλείσιμο του νοσοκομείου! Αλήθεια, αυτό τους ερέθισε; Τους ξένισε αυτή η αναφορά; Ας ανατρέξουν.............
στα πρακτικά συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του 2011 και του 2012, όπως και του 2013, να διαβάσουν και να θυμηθούν τι έλεγαν πολλοί από αυτούς και σε βάρος ποίων έστρεφαν τα πυρά τους ευθέως! Τι τους ξένισε, τελικά, άραγε;
Ας πάψουν με το «χαλασμένο τηλέφωνο»!
Από χθες το πρωί το τι διαδίδεται στην Κυπαρισσία, αλλά και ακόμη πιο μακριά, απλά, ξεφεύγει των ορίων και της πλέον οργιάζουσας φαντασίας! Κάποιοι, στην αγωνιώδη προσπάθειά τους να γίνουν αρεστοί σε κάποιους άλλους, εν όψει των δημοτικών εκλογών (τι κάνει τσίου τσίου στα κλαριά!), χρησιμοποιούν ακόμη και κραυγαλέα ψεύδη για όσα συνέβησαν στην προχθεσινή συνεδρίαση και το θέμα που τέθηκε για το «λουκέτο» στη Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας!
Δυστυχώς, για όσους παίζουν ακόμη, αν και μεσόκοποι ή και γερασμένοι, «χαλασμένο τηλέφωνο», παρόντες στη συνεδρίαση δεν ήταν μόνο εκείνοι! Δεν ήταν μόνοι τους. Αφήστε που κάποιοι εξ αυτών δεν ήταν καν παρόντες! Η συνεδρίαση ήταν δημόσια και ανοιχτή, είχε πολύ κόσμο και όλοι όσοι ήμασταν εκεί, ξέρουμε, είδαμε, ακούσαμε τι ακριβώς έγινε!
Απρόκλητη και ανοίκεια επίθεση σε ένα νέο επιστήμονα!
Αντί να του πουν κι ένα ευχαριστώ - και να το εννοούν - που ένας νέος άνθρωπος και επιστήμονας ενδιαφέρεται για το καλό της πόλης και της περιοχής και δη για τη δημόσια υγεία, ιδίως δε σε ό,τι έχει να κάνει με τον ευαίσθητο τομέα της Μαιευτικής και Γυναικολογικής, και τους ενημέρωσε για το θλιβερό γεγονός ότι η Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, χωρίς γιατρούς, δε λειτουργεί και δεν είναι στις προθέσεις των αρμοδίων και υπευθύνων η στελέχωση για την επαναλειτουργία της, και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο να σκύψει στο μείζον θέμα και πρόβλημα αυτό, εξαντλώντας κάθε δύναμη που μπορεί να διαθέτει στη διεκδίκηση επαναλειτουργίας της Μαιευτικής Κλινικής, δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης εξαπέλυσαν απρόκλητη και ανοίκεια επίθεση στο γιατρό που τους ενημέρωσε!
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Τι να σχολιάσω εγώ;
Του Ηλία Γιαννόπουλου tharrosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες