4 Φεβρουαρίου 2014

Ψηφίστηκε το τεχνικό πρόγραμμα του Συνδέσμου Τέλλος Άγρας

Το τεχνικό πρόγραμμα και ο προυπολογισμός του συνδέσμου ύδρευσης Καπετάν Τέλος Άγρας ο οποίος ψηφίστηκε ομόφωνα στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στους Γαργαλιάνους. Στο Σύνδεσμο ωστόσο εκκρεμούν οφειλές πολλών ετών όχι μόνο από το Δήμο Τριφυλίας που
απέδωσε ένα μέρος των οφειλομένων αλλά κυρίως από τους Δήμους Πύλου και Μεσσήνης που έχουν σταλεί έγγραφα πληρωμών αλλά χωρίς καμία απάντηση. To πρόγραμμα αγγίζει τις 414.000 ευρώ συνολικά.
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Καλλίνικος Κυριακουλόπουλος έχει φέρει το θέμα πολλές φορές στο Δ.Σ. Τριφυλίας όπου έχει επισημάνει την βιωσιμότητα του Συνδέσμου αλλά κυρίως το θέμα υδροδότησης στους Γαργαλιάνους που παραμένει οξύ για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η συνέχεια εδώ 

1 σχόλιο:

  1. Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει ότι "Οι κάτοικοι είναι σε επαγρύπνηση...";;;
    Ποιός είναι σε "επαγρύπνηση"; Οι απόκριες δεν ήλθαν ακόμα…

    Πάνω από 2.000.000 ευρώ έχει πληρώσει η τελευταία δημοτική αρχή Γαργαλιάνων για να έχουμε καθαρό νερό και χωρίς πολύωρες διακοπές.

    "Για την ύδρευση μέχρι αυτή τη στιγμή οι δαπάνες ίσως να έχουν ξεπεράσει τα 2.000.000 ευρώ. Μόνο τη τελευταία διετία έχουμε διαθέσει 900.000 ευρώ και τον επόμενο χρόνο έχουμε προγραμματίσει έργα πάλι περίπου ύψους 1.000.000 ευρώ" (Είπε ο κ. Καλοφωλιάς επί λέξει στον "απολογισμό πεπραγμένων" στις 14-1-2009 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη)

    http://www.gargalianoi.com/2011/07/17/γαργαλιανοι-2011-νερό-με-δελτίο-και-από-γ/

    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…
    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ "ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ" ΦΥΣΙΚΑ.

    ΚΑΛΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες