5 Ιανουαρίου 2014

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, ο Μιλτιάδης επιβλήθηκε του Παπαφλέσσα Χώρας με 1-0 στο γήπεδο του χωριού μας.

Ο αγώνας ξεκίνησε με αργό ρυθμό, με το Μιλτιάδη, όπου αγωνιζόταν χωρίς τους Τηλεμάχου και Στυλιανόπουλο, να περιορίζει την αντίπαλη ομάδα μακριά από την  περιοχή του, χωρίς ωστόσο να απειλεί σοβαρά και ο ίδιος. Παρόλα αυτά, ο αγώνας έδειχνε ότι αν μια ομάδα πετύχαινε γκολ, αυτή θα ήταν ο Μιλτιάδης, κάτι που επιβεβαιώθηκε. 

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, μετά από σύγχυση στα καρέ της Χώρας, η μπάλα απομακρύνθηκε προς το Μαραγκό. ο οποίος με ένα μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα, με εντυπωσιακό τρόπο στα δίχτυα της Χώρας, γκολ που πανηγυρίστηκε από τους λιγοστούς φίλους της ομάδας.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν. Οι παίκτες, όμως, του Στυλιανόπουλου δεν τους επέτρεψαν να απειλήσουν, εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό τους πλεονέκτημα από το 65 και μετά, προσπαθώντας μάλιστα να πετύχουν και δεύτερο τέρμα. Στη μοναδική καλή στιγμή της Χώρας, ο εξαιρετικός και σήμερα Στασινόπουλος Κ., με εντυπωσιακή απόκρουση δεν επέτρεψε την ισοφάριση.

Εξαιρετική απόδοση είχε σαν δεξί μπακ ο Σταθόπουλος, ο οποίος ''έσβησε'' το βαρύ όπλο της Χώρας Σικαλιά. Καλός και ο Γαλάνης κρατώντας το χώρο του κέντρου, απέναντι σε πιο έμπειρους αντιπάλους, μοιράζοντας σωστά τη μπάλα, όπως και οι Στασινόπουλος Α., Τζωρτζίνης Ν., Τζωρτζίνης Σ. και ο σκόρερ Μαραγκός, οι οποίοι έστησαν μια άμυνα από μπετόν. Από τη Χώρα ξεχώρισαν, ο βράχος στην άμυνα Αϊβαλής, και ο Διαμαντόπουλος, ο οποίος μαχόταν απελπιστικά μόνος στο χώρο του κέντρου. Με μπλε κάρτα επιβραβεύθηκε ο Μπαχούμας για το αγωνιστικό ήθος του.

Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε ένταση μεταξύ των φίλων της Χώρας με τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες