7 Ιανουαρίου 2014

Κύκλωμα που λειτουργούσε από τις αρχές του 2010, είχε εξαπατήσει ηλικιωμένους και στη Μεσσηνία

Οικογενειακή… επιχείρηση απάτης σε βάρος ηλικιωμένων στην Αττική και την περιφέρεια είχαν στήσει, μαζί με άλλα 13 άτομα, μεταξύ των οποίων τέσσερις γυναίκες, πατέρας και οι δύο γιοι του, τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των οποίων δόθηκαν στη δημοσιότητα.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από την Ασφάλεια Αθηνών, ενώ συνελήφθη και μία 26χρονη. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών της............

Όπως προέκυψε από την πολύμηνη έρευνα, το κύκλωμα λειτουργούσε από τις αρχές του 2010 και είχε εξαπατήσει ηλικιωμένους, εκτός από την Αττική, στο Αγρίνιο, τη Μεσσηνία, τη Νάξο, το Ηράκλειο Κρήτης, την Τρίπολη, την Αχαΐα, τη Φωκίδα, τη Φθιώτιδα και την Αργολίδα.
Με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, αφού εντόπιζαν τους ηλικιωμένους, τους προσέγγιζαν και παριστάνοντας ότι ενεργούσαν για λογαριασμό συγγενών τους, τους άρπαζαν διάφορα ποσά χρημάτων. Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι έχουν διαπράξει σαράντα τέσσερις (44) απάτες, κατά τις οποίες άρπαξαν 138.190 ευρώ.
kopanakinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες