8 Οκτωβρίου 2013

Αλβανός «τράβηξε» περίστροφο στο πανηγύρι των Γαργαλιάνων. Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές τέσσερις (4) αλλοδαπούς Αλβανικής υπηκοότητας σημειώθηκε στο πανηγύρι των Γαργαλιάνων!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gargalianoionline, λίγο μετά τις 11.30 το βράδυ του Σαββάτου τέσσερις Αλβανοί άντρες, διαπληκτίστηκαν με μικροπωλητη στο πανηγύρι των Γαργαλιάνων και ο ένας εξ αυτών έβγαλε περίστροφό και απείλησε τον μικροπωλητη.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι συγκεκριμένοι αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας είναι «νεόφερτοι» (όχι πάνω από μία εβδομάδα) στην περιοχή των Γαργαλιάνων.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας ............
Συνελήφθησαν, χθες (6.10.2013) το πρωί, στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοί Αλβανίας, ηλικίας 25, 27 και 25 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα, της κλοπής κατά συναυτουργία, της παράβασης των Νομοθεσιών σχετικά με τα Όπλα, τα Ναρκωτικά και τους Αλλοδαπούς, καθώς και για απειλή.

Ειδικότερα, χθες πρώτες πρωινές ώρες, στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, μετά από διερεύνηση του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων, για φραστικό επεισόδιο μεταξύ πολιτών, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και πραγματοποιήθηκε έρευνα σε οικία όπου διέμεναν οι ανωτέρω, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- Ένα περίστροφο κρότου, με πέντε φυσίγγια.
- Τριάντα εννέα (39) φυσίγγια.
- Δύο (2) φυτά κάνναβης.
- Διάφορα εργαλεία.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της μεθοδικής έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων, εξιχνιάστηκε μια υπόθεση κλοπής σε οικία, την οποία είχαν διαπράξει οι ανωτέρω, την 27.9.2013 στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, ενώ βρέθηκε μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών συσκευών και αντικειμένων που είχαν αφαιρέσει, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Επιπρόσθετα, σε βάρος του ενός 25χρονου εκκρεμούσαν, Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Λαμίας για απόπειρα ληστείας και παράβαση της Νομοθεσίας για τα Όπλα, καθώς και δύο αποφάσεις, μία του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας και μία του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ όπως επίσης προέκυψε, οι δυο 25χρονοι διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων, για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους στη διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.
για την αντιγραφή  gargalianoionline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες