20 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν τα παρατά ο Μιλτιάδης, που θα καταθέσει έφεση!

 Βγήκε η απόφαση από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΜ που δικαιώνει την Εράνη και απορρίπτει την ένσταση του Μιλτιάδη.
Αποφασισμένος όμως να τραβήξει το θέμα στα άκρα μιας και πιστεύει ακράδαντα ότι έχει δίκιο είναι ο Μιλτιάδης στην υπόθεση της ένστασης κατά της Εράνης που απορρίφθηκε πρωτοδίκως από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΜ.
Ετσι είναι δεδομένο πως θα κάνει έφεση στην δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και θα ζητήσει τη δικαίωση του. Στην πλευρά του Μιλτιάδη υποστηρίζουν πως πριν τον αγώνα κυπέλλου Μιλτιάδης – Εράνη οι Γιάννης και Γκίνο είχαν αλβανική υπηκοότητα στα δελτία τους, άρα μαζί με τους Κιούτακ, Μοροσάνου και Αλμπάν οι ξένοι ήταν πέντε, κάτι που είναι παράνομο.
Θεωρούν πως μπορεί.........
οι Γιάννης και Γκίνο να είναι πράγματι Ελληνες και να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική ομάδα, όμως η διοίκηση της Εράνης δεν είχε φροντίσει να τους αλλάξει τα δελτία, συνεπώς βάσει του φύλλου αγώνα φαίνεται πως δεν διαθέτουν την ελληνική υπηκοότητα. Ετσι εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως θα δικαιωθούν στην έφεση που θα κάνουν και επισημαίνουν πως δεν τους ενδιαφέρει αυτή καθεαυτή η πρόκριση αλλά πως είναι θέμα «ηθικής τάξεως».
Πηγή: www.eleftheriaonline.gr/notosport/
taklin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες