20 Σεπτεμβρίου 2013

Σκληρή απάντηση Κατσίβελα στις καταγγελίες Μπόζου

Ενημερώθηκα για τις απόψεις του κ Μπόζου τις οποίες δυστυχώς για αυτόν τα πραγματικά γεγονότα τις αναιρούν .
Δεν θα ήθελα, αυτήν την πολύ κρίσιμη περίοδο δια την αξιολόγηση των νοσοκομειακών δομών του νομού μας , να κάνω ένα δημόσιο διάλογο μαζί του , που μπορεί να καταστεί επιβλαβής για το νοσοκομείο της Κυπαρισσίας .
Επιφυλάσσομαι αυτό να γίνει στο άμεσο μέλλον .
Το μόνο που θέλω να επισημάνω , προς το παρόν, είναι ότι ουδέποτε ζήτησε ούτε τροποποίηση ούτε αύξηση προϋπολογισμού του νοσοκομείου Κυπαρισσίας και βεβαίως ο κ. Μπόζος γνώριζε ότι η μόνη δυνατότητα που υπήρχε για το 2013 για την ενίσχυση του ιατρικού προσωπικού ήταν μόνο με τους επικουρικούς γιατρούς, την οποία και δυνατότητα αποστέρησε .
Όσο αναφορά το Κ.Υ. Γαργαλιάνων όφειλε να πει...............
ότι οι δύο γενικοί γιατροί ,που προσφέρουν υπηρεσίες , βεβαίως κ δεν είναι εκεί κατόπιν δικής του αποφάσεως και υπογραφής .
Όφειλε να ξέρει την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν και γιατροί «επί θητεία» στο Κ.Υ. Γαργαλιάνων ,αλλά και άλλων περιοχών της Μεσσηνίας που δεν προέβλεπε το ισχύον προεδρικό διάταγμα , γεγονός που θα καταστήσει πιο εύκολη την τοποθέτηση γιατρών , καταργώντας μια αδικία χρόνων .
Βεβαίως αυτό δεν έγινε κατόπιν ενεργειών του . Και βεβαίως δεν είχα αξίωση να ξέρει τον αγώνα δρόμου που γίνεται για να ενταχθεί η «κτηριακή αναδιαμόρφωση και αναβάθμιση» του ΚΥ Γαργαλιάνων στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, για το οποίο παντελώς αδιαφόρησε .
Για όσα αναφέρεται προσωπικά σε μένα βεβαίως και δεν προτίθεμαι να τον ακολουθήσω στον ηθικό κατήφορο που διατρέχει .
Σίγουρα όμως η παραίτησή του από τη θέση «ευθύνης» του –του διοικητή - είναι η σημαντικότερη ίσως και η μόνη προσφορά του στις υγειονομικές μονάδες της περιοχής .
Παναγιώτης Α. Κατσίβελας
trifylianews 

2 σχόλια:

  1. Τα προγραματα οι αναβαθμισεις και το ΕΣΠΑ λιγο ενδιαφερουν τους κατοικους της περιοχης ,οταν αναιβενουν ενα Γολγοθα για να γραψουν τα φαρμακα τους. Ειναι αισχος υπερηλικες να στηνωνται στην ουρα για μια συνταγη και να περιμενουν με τις ωρες.Η διαχειρηση της καθημερινοτητας και ο σεβασμος στον πολιτη ειναι δειγμα πολιτισμου ,οργανωσης και αγαπης για τον τοπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες