14 Ιουνίου 2013

Είναι τόσο δύσκολο;

Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι έχουμε υπεράριθμους δημοσίους υπαλλήλους, οι περισσότεροι εκ των οποίων (μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο) δεν αναρωτήθηκαν ή/και δεν νοιάστηκαν για το από πού προέρχονται τα (υπέρογκα σε αρκετές περιπτώσεις) χρήματα που λάμβαναν και εξακολουθούν να λαμβάνουν. Το πώς ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία, εάν αφήσει ο καθένας τον εγωισμό του στην άκρη, μπορεί πανεύκολα να το καταλάβει και να το αποδεχτεί.
Επίσης είναι γεγονός ............
ότι πλέον ο κόσμος αντιδράει για το ότι είναι υπεράριθμοι (ασχέτως αν αυτό ισχύει από το 1985 και μετά) γιατί περιέργως τώρα κατάλαβε ότι το δημόσιο που πληρώνει τους δημοσίους υπαλλήλους είναι ο καθένας μας και τώρα ένιωσε την τσέπη του τρύπια.
Και να που εμφανίζεται μία καταπληκτική μέθοδος για να επιλυθεί το πρόβλημα αυτό (π.χ. Ε.Ρ.Τ., κλείσιμο Δημοσίων Οργανισμών και συγχωνεύσεις, Καλλικράτης, κ.λ.π.)! 
Κι εγώ αναρωτιέμαι... είναι τόσο δύσκολο πια να καταλάβει ο καθένας πως ΑΥΤΟΣ που δημιουργεί το πρόβλημα, είναι Ο ΙΔΙΟΣ που δημιουργεί αντιδράσεις και είναι Ο ΙΔΙΟΣ που προτείνει την "λύση" του;
Του Γιώργου Φ. Αυρηλιώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες