24 Μαΐου 2013

Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2013.

         Και τη φετινή χρονιά ο συγχωριανός μας Παναγιώτης Αργυρός, συμμετέχει σε αγώνες του Πρωταθλήματος Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που διοργανώνει το ΓΕΕΘΑ/ΑΣΑΕΔ συμπληρώνοντας έτσι δεκαετή συνεχή παρουσία στο συγκεκριμένο θεσμό. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 20/05/2013 έπαιξε ως Β. Διαιτητή στην αναμέτρηση Πολεμική Αεροπορία - Ελληνική Αστυνομία (0 - 1) στο Δημοτικό Στάδιο Ν. Ιωνίας Αττικής. Σήμερα, 24/05/2013, ήταν Β. Διαιτητή στο παιχνίδι Πολεμικό Ναυτικό - Λιμενικό Σώμα (0 - 1).
         Παράλληλα από την ΚΕΔ/ΕΠΟ, ορίστηκε Β. Διαιτητή στην Κυριακάτικη ποδοσφαιρική αναμέτρηση Βύζας Μεγάρων - Αναγέννηση Επανωμής, για την 42η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μεγάρων, στις 6 το απόγευμα..........
           Τέλος, η αθλητική του δράση συνεχίζεται αφού προετοιμάζεται για να συμμετέχει στο ετήσιο σεμινάριο προεπιλογής και αξιολόγησης διαιτητών για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο 2013 - 2014 που διοργανώνεται από την Ε.Π.Ο στην Ερέτρια Ευβοίας στις 18/19-06-2013, όπου θα υποβληθεί σε γραπτές εξετάσεις και video test που αφορούν κανονισμούς διαιτησίας (Laws of the Game).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες