23 Νοεμβρίου 2012

Νέα απάντηση μέσω Σαμπαζιώτη για το ιατρείο. Ας ηρεμήσουν επιτέλους τα πνεύματα....

Την πεποίθηση ότι θα λυθεί το πρόβλημα με τον αγροτικό γιατρό στο Περιφερειακό Ιατρείο Πύργου Τριφυλίας εκφράζει με ανακοίνωσή του ο βουλευτής Δ. Σαμπαζιώτης.
Αναφέρεται στην απάντηση του υπουργού Υγείας Ανδρ. Λυκουρέντζου και σημειώνει τα εξής:
«Ο υπουργός αναφέρει πως το προαναφερόμενο Περιφερειακό Ιατρείο είναι μονοθέσιο και είναι καλυμμένο από ιατρό υπόχρεο υπηρεσίας υπαίθρου. Εγινε μετακίνηση της ιατρού που υπηρετεί στο εν λόγω ΠΙ έπειτα από εισήγηση του συντονιστή διευθυντή του ΚΥ Γαργαλιάνων, στην ευθύνη του οποίου υπάγεται το ΠΙ Πύργου Τριφυλίας, λόγω έκτακτων και επειγουσών αναγκών του ΚΥ Γαργαλιάνων, δεδομένου...................
ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα παραμένουν κενές οι 2 θέσεις ιατρών υπόχρεων υπηρεσίας υπαίθρου, οι οποίες συμπεριλήφθηκαν εκ νέου στην από 4/10/2012 προκήρυξη του υπουργείου Υγείας. Επιπλέον κατά την προηγούμενη καλοκαιρινή περίοδο το ΚΥ Γαργαλιάνων παρουσίασε μεγάλη αύξηση του πληθυσμού που χρειαζόταν να εξυπηρετήσει.
Το προαναφερόμενο ΠΙ Πύργου εξυπηρετείται από ιατρό 1 φορά την εβδομάδα, αλλά με την πλήρωση των 2 επαναπροκηρυγμένων θέσεων του ΚΥ Γαργαλιάνων το ΠΙ Πύργου θα είναι πλήρως καλυμμένο».
πηγή Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες