21 Μαΐου 2012

O Aργυρός πέρασε τα τεστ fifa στο ΟΑΚΑ.

Μετά από χρονικό διάστημα τριών περίπου μηνών απουσίας από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα της superleague, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του (ρήξη μηνίσκου στο δεξιό του γόνατο), ο συμπατριώτης μας ρέφερυ Παναγιώτης Αργυρός αποθεραπεύτηκε πλήρως, προετοιμάστηκε και πρόσφατα υποβλήθηκε και πέρασε επιτυχώς τις καθορισμένες από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αθλητικές δοκιμασίες (τεστ fifa), στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών και βρίσκεται πλέον στην διάθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για την χρησιμοποιησή του.
Παράλληλα, ξεκίνησε την προετοιμασία του προκειμένου να είναι έτοιμος τόσο για τις γραπτές εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν στο σεμινάριο προεπιλογής αξιολογημένων Διαιτητών superleague, στο οποίο θα συμμετάσχει και θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο, στην πόλη του Ρεθύμνου, όσο και για τα τέστ fifa που θα διεξαχθούν πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της superleague τον Αύγουστο. 

1 σχόλιο:

  1. Κάποιος σοφός του χώρου έχει πει: Η διαιτησία συνιστά προπόνηση για την ίδια τη ζωή!Του ευχόμαστε καλή επάνοδο και προσδοκούμε να τον θαυμάσουμε ξανά στο φυσικό του χώρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες