7 Μαρτίου 2012

Έφυγε ο Μπάμπης ο Σουρέτης

Ο γιος της Τασίας, κόρης του Φώτη Καλογερόπουλου που έχει  καφενείο στο χωριό μας έφυγε σήμερα για την γειτονιά των αγγέλων. Λεβεντόπαιδο πραγματικό και αγαπητό στο χωριό μας αφού οι επισκέψεις του στον παππού του ήταν πολύ συχνές. Πατέρας του είναι ο αστυνομικός Γιώργος Σουρέτης από  τα Φιλιατρά όπου και διέμεναν. Τα λόγια μας είναι φτωχά για να εκφράσουμε τα συλληπτήρια μας στην οικογένεια του και στους δικούς του εδώ στο χωριό μας.
Αναδημοσιεύουμε την ανάρτηση του filiatranews 
Θλίψη και πόνο προκάλεσε στα Φιλιατρά η είδηση του θανάτου του 22χρονου Μπάμπη Σουρέτη ο οποίος ήταν πολύ αγαπητός στη κοινωνία και κυρίως στους συνομηλίκους του.
Ο Μπάμπης σήμερα έφυγε από κοντά μας ανοίγοντας τα φτερά του για να πετάξει για την γειτονιά των Αγγέλων όπου θα μας βλέπει όλους μας από ψηλά.
Ήταν άτομο που διψούσε για ζωή, και παρά την ασθένεια του, δεν το έβαλε ποτέ κάτω και προσπάθησε να την γευτεί όσο περισσότερο μπορούσε.
Ασχολήθηκε με.........................................
την μουσική, όπου μαζί με άλλους συνομήλικους του έφτιαξαν ένα μουσικό γκρουπάκι τους "ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ" που το περασμένο καλοκαίρι μας χάρισαν δυο όμορφες μουσικές βραδιές με μελωδίες στην πλατεία της πόλης μας.
Τον Αύγουστο του 2011 στην μεσσηνιακή εφημερίδα Θάρρος είχε δημοσιευθεί μια παρουσίαση για τους "Παραβάτες" όπου είχε μιλήσει και ο Μπάμπης Σουρέτης.
Είχε πει στην εφημερίδα μετά την πρώτη μουσική βραδιά και μετά το πρώτο χειροκρτότημα, ότι «Τα συναισθήματα ήταν πολύ έντονα από το χειροκρότημα και τον ξεσηκωμό του κόσμου. Μας έδωσε δύναμη και ώθηση να συνεχίσουμε και να κάνουμε κι άλλες εκδηλώσεις, που έχουμε στο μυαλό μας, το χειμώνα, και χαρά, γιατί άξιζε όσα στερηθήκαμε για να γίνει αυτή η βραδιά!».
Όμως η μάχη που έδινε ήταν άνιση και χτυπημένος από την επάρατη νόσο άφησε σήμερα το πρωί την τελευταία του αναπνοή.
Η Ελληνική γλώσσα μπορεί να είναι η πιο πλούσια στον κόσμο, όμως σε τέτοιες περιπτώσεις οι λέξεις είναι πολύ φτωχές για να περιγράψουν τα συναισθήματα πόνου και θλίψης για τον χαμό ενός Αγγέλου.
Η Κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 11 το πρωί στο Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου (Παναγία)
Καλό ταξίδι Μπάμπη. Θα σε θυμόμαστε πάντα.
Από την ομάδα Διαχείρισης του Φιλιατρά News, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες