21 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Για αξιοπρεπή παρουσία στη Β' τοπική. Και πάλι δίπλα στην ομάδα απο φέτος ο Μανώλης ο Κατρής

Παρά τα πολλά προβλήματα και τις αντιξοότητες που υπήρχαν, ο Μιλτιάδης εδώ και πάνω από δέκα ημέρες έχει μπει στο γήπεδο και προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Β' τοπικής, όπου θα συμμετάσχει στον δεύτερο όμιλο.
Ο προπονητής-παίκτης της ιστορικής ομάδας Δημήτρης Λίτσας (φωτό) κατάφερε να συμμαζέψει την ομάδα και παρότι αποχώρησαν οι περισσότεροι παίκτες του περσινού ρόστερ, να φτιάξει ένα σύνολο που θα επιδιώξει να έχει μία καλή πορεία στη Β' τοπική.
Οι απαιτήσεις δεν είναι μεγάλες, όμως το σημαντικό είναι πως η ομάδα του Πύργου δεν θα μείνει ανενεργή για ένα χρόνο, αλλά θα κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα.
Οπως συνέβη και τα τρία προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος.......
η δουλειά που γίνεται στον Μιλτιάδη είναι πολύ σοβαρή, με μεγάλη παρουσία ποδοσφαιριστών καθημερινά στις προπονήσεις. Κοντά στην ομάδα βρίσκεται, εκτός από τους λίγους παράγοντες που έχουν απομείνει, και ένας εξωδιοικητικός.
Ο λόγος για τον παλιό παράγοντα και ποδοσφαιριστή Μανώλη Κατρή, που δίνει καθημερινά το "παρών" στις προπονήσεις. Το έμψυχο υλικό του Μιλτιάδη απαρτίζεται κατά βάση από νεαρούς ποδοσφαιριστές, με τους έμπειρους παίκτες να είναι λίγοι.
Στο φετινό ρόστερ του Μιλτιάδη βρίσκονται οι Δημήτρης Λίτσας, Νώντας Καγιάς, Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, Θανάσης Σταυρόπουλος, Παναγιώτης Σταυρόπουλος, Γιώργος Κυριακόπουλος,
Αντώνης Στασινόπουλος, Κώστας Στασινόπουλος, Παναγιώτης Καραμπότσος, Τάσος Καραμπότσος, Αγγελος Αυρηλιώνης, Νίκος Χ. Σταθόπουλος, Κώστας Γαλάνης, Νίκος Μ. Σταθόπουλος, Φίλιππας
Τσώλης, Χρήστος Πολυχρονόπουλος, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, Δημήτρης Μπακάκης, Νίκος Μπακάκης, Γιώργος Σκουτάρι, Πέτρος Ζούνιας, Τζεζίλο Κάτσι, Τάσος Λακριντής, Νίκος Τζωρτζίνης, Στυλιανός Διαμαντόπουλος και Ανδρέας Γεωργόπουλος.
Νέα πρόσωπα είναι οι Λακριντής, Ν. Τζωρτζίνης που επέστρεψαν μετά από δύο χρόνια στην ομάδα και επίσης οι Δ. Μπακάκης, Κ. Στασινόπουλος, Α. Στασινόπουλος και Πολυχρονόπουλος που ενεργοποιήθηκαν. Φυσικά να τονίσουμε πως όλοι οι παίκτες είναι από την γύρω περιοχή, όπως συνέβαινε άλλωστε και τα τρία τελευταία χρόνια.
Πρώτο φιλικό με ΑΕ Γαργαλιάνων
Το πρώτο φιλικό των "μελανολεύκων" θα γίνει σήμερα με την Ενωση Γαργαλιάνων στον Πύργο.
πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες