6 Σεπτεμβρίου 2011

Εξαφανίστηκε η διευθύντρια της ΑΤΕ στην Κυπαρισσία - Υποψίες για οικονομικές ατασθαλίες

Σάλος ξέσπασε χθες στην Κυπαρισσία με την εξαφάνιση της διευθύντριας του τοπικού υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται από το απόγευμα της Κυριακής, όταν οι οικείοι της διευθύντριας ανακάλυψαν στο σπίτι της 2 σημειώματα -ένα προς τον σύντροφό της και ένα προς τον αδερφό της-, στα οποία σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει άφηνε να εννοηθεί ότι δεν πρόκειται να την ξαναδούν. Χθες το πρωί δεν εμφανίστηκε ούτε στη δουλειά της, κάτι που ανησύχησε τους πάντες - ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι από την περασμένη Πέμπτη στην τράπεζα.......
βρίσκεται σε εξέλιξη έλεγχος από επιθεωρητές.
Σύμφωνα με όσα ακούγονται στην τοπική κοινωνία της Κυπαρισσίας, η διευθύντρια της τράπεζας φέρεται να έφυγε με ταξί από την Κυπαρισσία για την Αθήνα την Κυριακή και φτάνοντας στο Χαΐδάρι να κατέβηκε από αυτό και να πήρε άλλο ταξί. Κάπου εκεί χάνονται και τα ίχνη της.
Από χθες το πρωί που άνοιξε το υποκατάστημα κι άρχισε στην τοπική κοινωνία να κυκλοφορεί η συγκεκριμένη είδηση, αρκετοί πελάτες έσπευσαν να δουν αν όλα είναι καλά με τους λογαριασμούς και τις καταθέσεις τους. Από τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι τώρα, φαίνεται ότι στους προθεσμιακούς λογαριασμούς 2 τουλάχιστον πελατών, με καταθέσεις σημαντικών ποσών, έχουν εντοπιστεί προβλήματα - με την έννοια ότι υπάρχουν μετακινήσεις χρημάτων χωρίς να το γνωρίζουν οι ίδιοι.
Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στην τοπική κοινωνία και όλοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει. Τα ποσά που ακούγεται ότι λείπουν από τα ταμεία της τράπεζας ποικίλλουν, και φυσικά όλοι περιμένουν να γίνουν και κάποιες ανακοινώσεις από την τράπεζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες