14 Σεπτεμβρίου 2011

Ικανοποιήθηκαν όλες οι αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς στο Δήμο Τριφυλίας

Ολες οι αιτήσεις που έχουν γίνει για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Τριφυλίας θα ικανοποιηθούν για τη νέα σχολική χρονιά, όπως επισήμανε ο πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλησης Δήμου Τριφυλίας Γιάννης Κατσούλας.
Μέχρι τώρα οι αιτήσεις που έχουν κατατεθεί στους παιδικούς σταθμούς είναι 54 για την Κυπαρισσία, 57 για τους Γαργαλιάνους, 56 για τα Φιλιατρά, 8 για τον Πύργο και 15 για το Κοπανάκι, ενώ ο δήμος συνεχίζει να δέχεται αιτήσεις.
Μάλιστα ο κ. Κατσούλας τόνισε πως σε κάποιες περιπτώσεις που..........
οι αιτήσεις δεν έχουν ικανοποιηθεί, αυτό θα γίνει το αμέσως προσεχές διάστημα, καθώς φέτος για πρώτη φορά οι παιδικοί σταθμοί θα ενταχθούν στο ΕΣΠΑ και μέσω αυτού θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν προσωπικό με δίμηνη σύμβαση. Οπως διευκρίνισε η χρηματοδότηση μέσω του ΕΣΠΑ γίνεται για μητέρες που πηγαίνουν τα παιδιά τους στους παιδικούς σταθμούς και είναι εργαζόμενες εκτός Δημοσίου.
Ηδη μάλιστα ο δήμος έχει κινήσει τις διαδικασίες και σύντομα θα προσλάβει 4 άτομα ως διδακτικό προσωπικό (2 τεχνολογικής εκπαίδευσης και 2 βοηθοί) 4 άτομα ως καθαρίστριες και 2 άτομα διοικητικό προσωπικό.
Με τα άτομα αυτά αλλά και το προσωπικό που ήδη υπάρχει στους παιδικούς σταθμούς του δήμου υπερκαλύπτει ο αριθμός των αιτήσεων που έχουν γίνει, ενώ υπάρχει η δυνατότητα για ακόμη περισσότερα παιδιά, είπε ο κ. Κατσούλας.
πηγή:Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες