23 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Ηττα στο πρώτο φιλικό με Στενωσιά

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι έδωσε την περασμένη Κυριακή ο Μιλτιάδης που αντιμετώπισε στο γήπεδό του την Στενωσιά, αντί για την Ενωση Γαργαλιάνων που ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Η ομάδα του Πύργου ηττήθηκε με σκορ 5-2 από την σαφώς πιο έτοιμη ομάδα της Στενωσιάς, όμως αυτό δεν προβληματίζει τον προπονητή Δημήτρη Λίτσα.
Κι αυτό γιατί η ομάδα μόλις έκλεισε δύο εβδομάδες προετοιμασίας και θέλει πολλή δουλειά ακόμη για να είναι έτοιμη εν όψει................
του πρωταθλήματος της Β‘ τοπικής. Το σημαντικό είναι πως το “παρών“
στις υποχρεώσεις του Μιλτιάδη δίνουν πολλοί παίκτες (πάνω από 20) και η δουλειά που γίνεται είναι πολύ καλή. Τα γκολ των “μελανολεύκων“ πέτυχαν οι Διαμαντόπουλος και Καγιάς, ενώ το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 1-1.
Οι παίκτες που ξεκίνησαν το φιλικό με την Στενωσιά ήταν οι: Κ. Στασινόπουλος, Θ. Σταυρόπουλος, Τζωρτζίνης, Λακριντής, Α. Στασινόπουλος, Καγιάς, Διαμαντόπουλος, Ν. Μπακάκης, Τ. Καραμπότσος, Πολυχρονόπουλος, Σκουτάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Αλέρτας, Κορωναίος, Σταθόπουλος, Δ. Μπακάκης, Π. Σταυρόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Π. Καραμπότσος, Τσώλης, Θεοδωρακόπουλος, Γεωργόπουλος και Γαλάνης.
Να σημειώσουμε πως στην πρεμιέρα η ιστορική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Θύελλα Χαρακοπιού, ένα ματς που θα γίνει στον Πύργο την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.
πηγή Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες