20 Μαΐου 2011

Λίγο, λίγο στη Μεσσηνία το κτηματολόγιο

Η κτηματογράφηση 268 περιοχών της χώρας προκειμένου να ενταχθούν στο Εθνικό Κτηματολόγιο, περιλαμβάνεται σε διεθνή ανοιχτό διαγωνισμό που προκηρύσσεται μέσα στον Ιούνιο. Η κτηματογράφηση αφορά στους νομούς Ανατ. Και Δυτ. Αττικής, Θεσσαλονίκης, Σερρών, Ξάνθης, Μαγνησίας, Ιωαννίνων, Νήσων, Κοζάνης, Θεσπρωτίας, Αιτωλοακαρνανίας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Ηλείας, Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορινθίας, Αχαϊας, Εύβοιας, Βοιωτίας, Θα καταγραφούν περίπου 2,6 εκατ. δικαιώματα και θα καταχωριθούν στο......
 Κτηματολόγιο 4,7 εκατ. στρέμματα ( Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά τις προς κτηματογράφηση περιοχές, σε κάθε νομό).

Ο συνολικός προϋπολογισμός της κτηματογράφησης, είναι 111,2 εκατ. ευρώ (πλέον ΦΠΑ). Πρόκειται για τα πρώτα έργα κτηματογράφησης του Ολοκληρωμένου Επιχειρησιακού Σχεδίου, που έχει εκπονήσει η εταιρεία με σκοπό την σταδιακή ένταξη των υπολοίπων περιοχών της χώρας στο Κτηματολόγιο μέχρι το 2020.
Με την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος κτηματογράφησης θα έχουν ενταχθεί στο Κτηματολόγιο όλα τα μεγάλα αστικά συγκροτήματα της χώρας, καθώς και οι αναπτυσσόμενες παράκτιες περιοχές.
Οι νέες μελέτες κτηματογράφησης θα υλοποιηθούν με βελτιωμένες τεχνικές προδιαγραφές σε σχέση με τα προηγούμενα προγράμματα και συγκεκριμένες προβλέψεις για την επιτάχυνση της ανακήρυξης των αναδόχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες