4 Μαΐου 2011

Και το δημοτικό σχολείο του χωριού μας με δική του σελίδα στο διαδίκτυο.

Την πρώτη παρθενική και πραγματικά πολύ όμορφη είσοδο του δημοτικού σχολείου του χωριού μας στο διαδίκτυο θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε σήμερα. Μετά από τα blogs του Δημήτρη Κουκουλά navarino-s, και sportbay, το blog  του Αγροτικού Συνετρισμού του χωριού μας που δημιούργησαν οι Γιώργος Μιχαλόπουλος και Χρήστος Πετρόπουλος, τώρα έχουμε μια πολύ όμορφη σελίδα για το σχολείο μας με πολύ μεράκι και ιδιαίτερη καλαισθησία. Η δουλειά έγινε από τους δασκάλους του σχολείου και από τον συγχωριανό μας τον Πέτρο Κόντο ο οποίος ασχολείται και επαγγελματικά με αυτή την δουλειά (δείτε εδώ).
Αν επισκεφθείτε την σελίδα θα διαπιστώσετε πόσο δυνατός είναι στην δουλειά του. Εμάς μας ενθουσίασε τόσο πολύ που θέλουμε και δημόσια να του εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας. Από σήμερα θα έχουμε την σελίδα  και σαν μόνιμο σύνδεσμο στην δεξιά πλευρά της δικής μας σελίδας, μαζί με όλους τους συνδέσμους που αφορούν το χωριό μας, για πιο εύκολη πρόσβαση.
Η παραχώρηση του χώρου διαμονής της σελίδας του σχολείου μας επιτρέπεται και από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (http://www.sch.gr/).
Πάντως πρέπει να παρατηρήσουμε πως τον τελευταίο καιρό το χωριό μας έχει μια έντονη παρουσία στο κόσμο του διαδικτύου. Εκτός από τις σελίδες που αναφέραμε υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα που αφορούν το χωριό μας, όπως πολλές φωτογραφίες στο Google earth και πέντε με έξι πολύ ενδιαφέροντα βιντεάκια στο youtube, δουλειά του Χρήστου Πετρόπουλου και απ΄οτι μαθαίνουμε έχουν να ανέβουν πολλά ακόμη. Αυτό είναι ένα πολύ θετικό βήμα για το χωριό μας γιατί όσο περνούν τα χρόνια και η ηλεκτρονική διακυβέρνηση κερδίζει έδαφος οι Πυργιώτες δείχνουν πως είναι έτοιμοι να κατανοήσουν και να δημιουργήσουν και σε αυτή την νέα κατάσταση.  
Και επειδή τα λόγια είναι λίγα σε αυτές τις περιπτώσεις δείτε την σελίδα του σχολείου μας σε αυτή την διεύθυνση  http://dim-pyrgou.mes.sch.gr/

2 σχόλια:

  1. Υπέροχη δουλειά, πρωτότυπη ιστοσελίδα για σχολείο! Πολύ όμορφα είναι όλα. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία με το έργο στο διαδίκτυο, αγαπητοί συνάδελφοι και μαθητές! Θα σας παρακολουθούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλοριζικο!Απο τις πιο ομορφες παρουσιες στο διαδικτυο.Δυναμικη η συμμετοχη του χωριου μας στην ηλεκτρονικη εποχη.Και σε ανωτερα παιδια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες