2 Μαΐου 2011

Έκθεση τοπικών προϊόντων

Το Σάββατο 30 Απριλίου και την Κυριακή 1 Μαΐου στην κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας  πραγματοποιήθηκε  Έκθεση Τοπικών προϊόντων και δημιουργιών, υπό την οργάνωση του αγροβιοτεχνικού Συνεταιρισμού «Νέδα» και την αιγίδα του Δήμου Τριφυλίας.
Κατά την διάρκεια της οργάνωσης παρουσιάστηκαν παράλληλες δράσεις (τοπικοί χοροί, παιδικές δραστηριότητες, κλπ), ενώ οι γυναίκες του συνεταιρισμού προετοίμασαν μπουφέ με εδέσματα για τους παρευρισκόμενους.
Η εκδήλωση  φιλοξενήθηκε στην λέσχη Δειπνοσοφιστών από τα Στύρα Ευβοίας, που σε μια 2ήμερη εκδρομή γνωριμίας με τον τόπο μας, συμμετείχαν με τις τοπικές τους σπεσιαλιτέ και το κέφι τους στο Σαββατιάτικο γλέντι. 
Τα μέλη του συνεταιρισμού «Νέδα» στην προσπάθεια προβολής της περιοχής, των παραγωγών και των επαγγελματιών, προσκάλεσαν τους επισκέπτες να στηρίξουν την πρωτοβουλία αυτή και δεσμεύονται να διοργανώσουν την συνέχεια της έκθεσης με την Θερινή και Χειμερινή Τριφυλία, που σκοπό θα έχει να κάνει γνωστή τη περιοχή και τα προϊόντα μας στο ευρύτερο κοινό .
Την προσπάθεια αυτή έχουν υποστηρίξει η τοπική αρχή, οι σύλλογοι της περιοχής, οι τοπικοί παραγωγοί καθώς και οι φίλοι του συνεταιρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες