27 Μαρτίου 2011

Χαβούζα με θυσίες στην άσφαλτο παραδέχθηκε το Δ.Σ. Τριφυλίας

ΙΣΤΟΡΙΚΗ απόφαση για να σταματήσει ο βαρύς φόρος αίματος στην άσφαλτο έλαβε το Δ.Σ. Τριφυλίας για το επικίνδυνο οδικό δίκτυο στα ορια του Δήμου το οποίο χαρακτηρίστηκε απο τους συμβούλους ως χαβούζα αλλά και ως ένα έκτρωμα που θυσιάζονται νέα παιδιά.


Ο Προιστάμενος τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου αναφέρθηκε στη πρόταση που συντάχθηκε ΄για να διαμορφωθεί η εικόνα των οδικών αξόνων εκτιμώντας ότι πίσω από κάθε έργο κρύβεται μια βαριά ιστορία κα η τοπική αυτοδιοίκηση με το Κράτος να εμπλεκονται σε ένα θέμα που τους αφορά λέγοντας ότι υπάρχουν πολλές φορές αναθεωρήσεις έργων. Τελικά ο Δήμαρχος κ. Κόλλιας εξέφρασε την άποψη.......
 ότι η Περιφέρεια φέρει την ευθύνη των έργων και θα σταθούμε μόνο σε 2 πράγματα όπως 1ον η ανάδειξη των προβλημάτων στους οδικούς άξονες στα όρια του Δήμου και 2ον στην διεκδίκηση παρεμβάσεων. Τελικά η πρόταση εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία με λευκό από τον κ. Κουκούμη.

Να τονίσουμε ότι στο Δ.Σ. Τριφυλίας παρενέβη μετά απο ενημέρωση ο δημοσιογράφος Ιωάννης Μποζίκας ο οποίος έχει κάνει σωρεία ρεπορτάζ για το δρόμο Κυπαρισσίας- Φιλιατρών αναφέροντας ότι ο δρόμος ΔΕΝ έχει παραδοθεί επίσημα στην κυκλοφορία παρά μόνο υπάρχει στην Περιφέρεια μια προσωρινή παραλαβή του έργου εκτιμώντας ότι οι παρεμβάσεις είναι αναγκαίες καθώς ο μακρύς κατάλογος θα διευρύνεται….
πηγή:kopanakinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες