17 Μαρτίου 2011

Η δομή του νεου Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού μας.

Πρώτη συνεδρίαση χθες του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου του χωριού μας με σκοπό την συγκρότηση του σε σώμα και την ανάθεση αρμοδιοτήτων στα μέλη του.
Έτσι μέσα από εσωτερική διαδικασία, όπως προβλέπει το καταστατικό ανεδείχθησαν:
Πρόεδρος: Βασίλης Μιχαλόπουλος
Αντιπρόεδρος: Σάκης Παναγιωτόπουλος......
Γραμματέας: Μαρία Θεοδοσιάδου
Ταμίας: Κώστας Βαβουλέας
Έφορος: Γιώργος Γεωργακόπουλος
Μέλη: Ντίνα Γλιάτα και Δήμητρα Σκρομπόλα -Καραμπότσου.
.
Οι τελευταίες ημέρες φορτωμένες από τα γεγονότα με τα θέματα του σχολείου, μας έδειξαν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε για να  πετυχαίνουμε θετικά αποτελέσματα για τον τόπο μας. Ο δρόμος είναι ένας και μοναδικός, Η ΕΝΟΤΗΤΑ. Αν υπάρχει αυτή όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το νέο συμβούλιο απαλλαγμένο από νοοτροπίες του παρελθόντος μπορεί και πρέπει να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση και να μαζέψει όλο το χωριό γύρω του και σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο του δήμου και τους άλλους φορείς να φτιάξουν πράγματα για το χωριό που θα αφήσουν ιστορία.
Όλοι οι συνεργάτες της σελίδας μας έχουμε αποφασίσει να είμαστε δίπλα τους και στην διάθεσή τους. Ότι θεωρούν πιο ωφέλιμο για το χωριό θα το στηρίζουμε και θα το ακολουθούμε. Αν όμως διαπιστώσουμε σύννεφα διάσπασης και φατριών θα είμαστε οι πρώτοι που θα φωνάξουμε δημόσια. Ακόμα και αν η μάνα μας η ίδια είναι η αιτία....
Είναι η τελευταία μας ευκαιρία να ενωθούμε γύρω από ένα φορέα που θα μας εκφράζει όλους, μακριά από μικροπολιτικά συμφέροντα και ατομικές ματαιοδοξίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες