12 Δεκεμβρίου 2010

Συντομες ειδήσεις και άλλα....

  • Το υπόλοιπο της επιδότησης του ελαιολάδου που αντιστοιχεί στο 50% αυτής, θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των παραγωγών λίγες ημέρες προ των Χριστουγέννων. Η εξόφληση της επιδότησης θα αρχίσει πιθανότητα από την επόμενη εβδομάδα και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί την εβδομάδα που προηγείται των Χριστουγέννων. Όπως είναι γνωστό, η προκαταβολή που δόθηκε αφορούσε το 50% της επιδότησης.

  • Η Google χαρακτηρίζει τη Θράκη ως "Ανεξάρτητη Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης"!!!
    Όνειρο ή εφιάλτης, ό,τι από τα δύο και αν συμβαίνει, είναι πραγματικότητα. Επί 2,5 χρόνια καταγγέλλουμε τις προσπάθειες της Άγκυρας να θέσει θέμα ανεξάρτητης Θράκης, αλλά δυστυχώς σε ώτα μη ακουόντων… οι καταγγελίες έμειναν στον «αέρα».Μέσω της γνωστής εφαρμογής της Google Earth ανακαλύψαμε πως η Θράκη δεν είναι πλέον ακριβώς Ελληνική, αλλά έχει μεταβληθεί (τουλάχιστον στους χάρτες της αμερικανικής εταιρείας) σε Ανεξάρτητη Δημοκρατία…! περισσότερα

  • Ένας θηλυκός καρχαρίας αναζητά τη στοργή και το χάδι του ψαρά που τον έσωσε, σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα. Ο Arnold Pointer, επαγγελματίας ψαράς από τη νότιο Αυστραλία, απελευθέρωσε από σίγουρο θάνατο έναν μεγάλο θηλυκό λευκό καρχαρία, που είχε παγιδευτεί στα δίχτυα του. Τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολύ ασυνήθιστο πρόβλημα. Εδώ και δύο χρόνια τον συνοδεύει κάθε μέρα στο ψάρεμα, τρομάζοντας φυσικά τα υπόλοιπα ψάρια
  • Πολλά σενάρια ακούγονται για το επιτελείο του νέου δημάρχου Τριφυλίας αυτό όμως που ακούστηκε τελευταίο και είναι μάλλον το πιο πιθανό δημοσιεύτηκε από το kopanaki news: Ένας αντιδήμαρχος από τους Γαργαλιάνους, αλλά και ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου. Δύο αντιδήμαρχοι από την Κυπαρισσία και από έναν από τους υπόλοιπους Δήμους. Ήτοι 1 πρόεδρος και 6 αντιδήμαρχοι.
  • Οι ερευνητές του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Β. Καρολίνα, με επικεφαλής τον Δρ Ντέηβιντ Νίμαν, σύμφωνα με το BBC, μελέτησαν επί τρεις μήνες τις περιπτώσεις 1.000 ατόμων ηλικίας 18-85 ετών και συμπέραναν ότι όσοι ασκούνται σε τακτική βάση, μειώνουν σχεδόν κατά το ήμισυ (50%) τις πιθανότητες να κολλήσουν κάποιο ιό κρυολογήματος ή, αν κρυώσουν, να έχουν ήπια συμπτώματα.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

    ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Αρχειοθήκη ιστολογίου

    Αναγνώστες