5 Αυγούστου 2010

Βρε πως αλλάζουν τα πράγματα!!!!!

Συνάντηση με άρωμα “Καλλικράτη“ είχαν χθες το μεσημέρι στα Φιλιατρά οι δήμαρχοι Φιλιατρών Αλκης Ξύγκας, Γαργαλιάνων Σταύρος Καλοφωλιάς, Κυπαρισσίας Γιώργος Σαμπαζιώτης και Αετού Δήμητρης Δριμής. Αντικείμενο της κουβέντας τους -όπως πληροφορηθήκαμε- ήταν το μέλλον του νέου δήμου και ειδικά σε ό,τι αφορά την υποψηφιότητα που θα υποστηριχθεί. Οι πληροφορίες μας λένε πως υπήρξε μια ανάλυση και τοποθετήσεις σχετικά με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον υπό δημιουργία νέο δήμο. Τονίστηκε ότι θα πρέπει να βρεθεί ένα πρόσωπο ικανό, δυναμικό και ενωτικό που να έχει τα
εχέγγυα εκείνα που θα εξασφαλίζουν ένα δημιουργικό μέλλον για το νέο δήμο. Μάλιστα από την συζήτηση που είχαν, κατέληξαν ότι αυτά τα χαρακτηριστικά δεν τα έχει κάποιο από τα πρόσωπα που έχουν ακουστεί ή έχουν εκφράσει την επιθυμία να θέσουν υποψηφιότητα.
Από ό,τι φαίνεται πιο πολύ συγκλίνουν στο να βρεθεί ένα πρόσωπο ανεξάρτητο και δυναμικό στο οποίο και θα παρέχουν στήριξη θέτοντας (κάποιοι από αυτούς) ακόμη και υποψηφιότητα μαζί του.
πηγή:Ελευθερία

1 σχόλιο:

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες