6 Ιουλίου 2010

Χρίσματα περιμένουν...οι υποψήφιοι στο Δήμο Τριφυλίας

Ο ΔΗΜΟΣ Τριφυλίας αποκτά μεγάλη δυναμική αλλά τα κόμματα αναμένεται άτυπα ή μη να δώσουν το προβάδισμα για τους υποψήφιους που θα διεκδικήσουν την θώκο της νέας εποχής, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο η Ιππικράτους όσο και η Ρηγίλλης θα πάρουν τις τελικές αποφάσεις για την στήριξη ή μη συγκεκριμένων προσώπων. Διαχέεται ότι αναζητούνται άφθαρτα πρόσωπα χωρίς αγκυλώσεις με πολιτικό βίο που συνάδει με την παρουσία τους στις τοπικές κοινωνίες οπότε η επιλογή θα είναι σοβαρή.
Στο ΠΑΣΟΚ, το τοπίο ξεκαθαρίζει εντός της εβδομάδας καθώς για όλη την περιφέρεια έχουν υποβληθέι δύο υποψηφιότητες προς αξιολόγηση στα Όργανα του πολιτικού φορέα. Η μία αφορά τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. Κυπαρισσίας Θανάση Πετρόπουλου, ο οποίος αυτοπροτάθηκε, και του επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. Φιλιατρών Δημήτρη Σωτηρόπουλου, που υποδείχθηκε απο κομματικά όργανα. Είναι γεγονός ότι οι δύο υποψηφιότητες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί απο τα μέτρα της Κυβέρνησης δεδομένου ότι οι πολίτες εκτός απο την επιλογή προσώπων θα στείλουν και Πολιτικό μήνυμα στην Κυβέρνηση για τις επιλογές της. Φαίνεται ότι κερδίζει έδαφος η υποψηφιότητα του κ. Σωτηρόπουλου δεδομένου ότι ο κ. Πετρόπουλος τον περισσότερο καιρό είναι άφαντος απο τα κοινωνίκα δρώμενα της περιοχής του.
ΣΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ...
Η πιο ξεκάθαρη υποψηφιότητα είναι εκείνη του γιατρού Τάκη Κατσίβελα από τους Γαργαλιάνους, ο οποίος διατηρεί συγγενικούς δεσμούς με τον Αντώνη Σαμαρά, έχοντας το τελικό οκ απο κομματικά στελέχη επιμένοντας ότι διαθέτει κύρος και αποτελεί μια νέα πρόταση για το μέλλον της περιοχής του αλλά δεν είναι σαφές αν αφορά όλο τον Δήμο. Απο τα Φιλιατρά έχει εκδηλωθεί η πρόταση του Βασίλη Παπαθεοδοσίου που θυμίζουμε γνωρίζει αρκετά καλά τον αρχηγό της ΝΔ απο την εποχή στην ΠΟΛ.Α., ενώ στη Κυπαρισσία θεωρείται σίγουρο ότι θα αγωνιστεί απο την ίδια θέση ο νύν Δήμαρχος κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης, ενώ απο την Αυλώνα παρών δηλώνει ο νύν Δήμαρχος Γιάννης Φιλντίσης. Επίσης απο τον Δήμο Αετού υποψήφιος με έτοιμο ψηφοδέλτιο που ετοιμάζει αναμένεται να είναι ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Βόγκας. Το μείζον θέμα είναι αν ορισμένα απο τα πρόσωπα που δηλώνουν ενδιαφέρον θα ηγηθούν του νέου Δήμου ενώ ακούστηκε και το όνομα της Μπέσσυς Πλέτσα, πολιτευτού της Ν.Δ. η οποία δεν θέλησε να μας κάνει δηλώσεις για το θέμα, αλλά πρόσφτακαι το όνομα του δημοτικού συμβούλου Πάνου Τσίγγανου σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα. Ωστόσο η τελική επιλογή θα οριστικοποιηθεί εντός του μηνός...
πηγή: radio936

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες