27 Μαΐου 2010

ΤΟ COSTA NAVARINO ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ


ΣTIΣ 20 Μαΐου ξεκίνησε η λειτουργία του «The Romanos, a Luxury Collection Resort», του πρώτου ξενοδοχείου στην Costa Navarino, τον νέο ολοκληρωμένο τουριστικό προορισμό υψηλών προδιαγραφών στη Μεσσηνία.
Οι εξακόσιοι ενενήντα τέσσερις εργαζόμενοι, που σε ποσοστό πάνω από 70% προέρχονται από τη Μεσσηνία, υποδέχθηκαν τους πρώτους επισκέπτες. Το ανθρώπινο δυναμικό, που αποτελεί την ψυχή και κινητήρια δύναμη της Costa Navarino για να καθιερωθεί η Μεσσηνία ως ένας από τους πλέον ποιοτικούς προορισμούς στη Μεσόγειο, θα ανέλθει σταδιακά εντός του καλοκαιριού στα 800 άτομα περίπου.
Στην καρδιά της φιλοσοφίας της TEMES, του φορέα ανάπτυξης της Costa Navarino, είναι ο σεβασμός για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία. Πάνω από όλα όμως, με σεβασμό στους επισκέπτες, οι εργαζόμενοι στην Cοsta Navarino κάνουν πράξη τις αξίες της αυθεντικής φιλοξενίας που γεννήθηκαν στη Μεσσηνία 4.500 χρόνια πριν.

Ο κ. Frits van Paasschen, πρόεδρος και CEO της Starwood Hotels & Resorts Worldwide, μιας από τις μεγαλύτερες αλυσίδες πολυτελών ξενοδοχείων στον κόσμο που διαχειρίζεται τα δύο πρώτα ξενοδοχεία της Costa Navarino, ταξίδεψε από την Αμερική και τα επισκέφθηκε στις 15 Μαΐου. Στην επίσκεψη συμμετείχε ο κ. Roeland Vos, πρόεδρος Starwood Hotels & Resorts, Europe, Africa, and the Middle East (EAME), ο οποίος δήλωσε ότι: «Με την έναρξη λειτουργιών της εξαιρετικής αυτής ξενοδοχειακής μονάδας, η Starwood παίζει καταλυτικό ρόλο, ώστε να καθιερωθεί η Costa Navarino ως o νέος προορισμός στη Μεσόγειο. Διατηρώντας τα ηνία της αγοράς, θα προστεθεί στο βραβευμένο μας portfolio των luxury hotels ακόμα ένα resort στη χώρα, επισημαίνοντας κατ'Α αυτόν τον τρόπο τη δέσμευσή μας προς τον τόπο. Αισθάνομαι ευτυχής που συνεργάζομαι με την TEMES Α.Ε. σε ένα έργο το οποίο εξισορροπεί την τουριστική ανάπτυξη, παράλληλα με την προστασία και τον σεβασμό του περιβάλλοντος, αλλά και τη διαφύλαξη ενός ειδυλλιακού τόπου για τις επόμενες γενιές».

O κ. Αχιλλέας B. Κωνσταντακόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της TEMES Α.Ε., σημείωσε: Πιστεύουμε ότι σε μία περίοδο δύσκολη για τη χώρα μας η Costa Navarino θα συμβάλει στο άνοιγμα νέων αγορών για τον τουρισμό της Μεσσηνίας αλλά και της Ελλάδας γενικότερα.

Οι επισκέπτες που θα τιμήσουν με την παρουσία τους την Costa Navarino θα βρουν υποδομές και εμπειρίες που διαφυλάσσουν και προβάλλουν τον φυσικό πλούτο και την αυθεντική φυσιογνωμία της περιοχής.

Το «The Romanos, a Luxury Collection Resort» βρίσκεται στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή που αναπτύσσεται στην Costa Navarino σε παραθαλάσσια έκταση 1.300 στρεμμάτων με πάνω από 1 χλμ. αμμώδη παραλία, ανάμεσα σε κατάφυτους ελαιώνες. Το ξενοδοχείο 5 αστέρων προσφέρει ένα διακριτικό και φιλόξενο περιβάλλον λιτής πολυτέλειας, το οποίο περιλαμβάνει deluxe δωμάτια, Villas και τη Royal Villa Koroni 660 τ.μ. Oλοι οι επισκέπτες που διαμένουν στις σουίτες έχουν πρόσβαση στο Butler Service του ξενοδοχείου. Το «The Romanos, a Luxury Collection Resort» πλαισιώνεται από πλήθος άλλων εγκαταστάσεων και δραστηριοτήτων για τους επισκέπτες, όπως το πρώτο signature γήπεδο γκολφ 18 οπών στην Ελλάδα, το «The Dunes Course», που σχεδιάστηκε από τον Bernhard Langer, πρώην πρωταθλητή U.S. Masters και αρχηγό της ευρωπαϊκής ομάδας στο Ryder Cup, σε συνεργασία με τη European Golf Design και το διαχειρίζεται η Troon Golf, η κορυφαία εταιρία διαχείρισης πολυτελών γηπέδων γκολφ στον κόσμο. Παράλληλα, ξεκινά τη λειτουργία του το αυτόνομο συνεδριακό κέντρο House of Events, χωρητικότητας 2.000 συνέδρων. Σε λίγες ημέρες, το Anazoe Spa, έκτασης 4.000 τ.μ., θα αποτελέσει έναν νέο προορισμό spa, προσφέροντας μία πλήρη σειρά εξειδικευμένων θεραπειών, που βασίζονται στη συνύπαρξη αρχαίων τοπικών πρακτικών με σύγχρονες υποδομές και φυσικά προϊόντα της περιοχής. Στην Costa Navarino περιλαμβάνεται επίσης ευρύ φάσμα γαστρονομικών επιλογών μέσα από πλήθος εστιατορίων που αξιοποιούν τις πρώτες ύλες της περιοχής. Ακόμη, ξεκινούν τη λειτουργία τους και άλλες αθλητικές και πολιτιστικές εγκαταστάσεις, που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, καθώς και πλήθος επιλογών για υπαίθριες ενασχολήσεις, υδάτινες δραστηριότητες, εξορμήσεις, αλλά και γνωστά καταστήματα.

Λίγο αργότερα μέσα στο καλοκαίρι θα ξεκινήσει τη λειτουργία της η δεύτερη ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων, το «The Westin Resort, Costa Navarino», μαζί με όλες τις εγκαταστάσεις για παιδιά και νέους, όπως ο παιδικός σταθμός Cocoon και το ειδικά σχεδιασμένο κέντρο δραστηριοτήτων και φιλοξενίας για τους μικρούς επισκέπτες, SandCastle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες