4 Μαΐου 2010

ΑΙΑΣ -ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 2-4


Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο Μιλτιάδης που επικράτησε προχθες με 4-2
του Αίαντα. Στο γήπεδο του Στρατοπέδου χθες το μεσημέρι έγινε ένα ανοικτό παιχνίδι, από
δύο ομάδες που έπαιξαν ελεύθερα και πρόσφεραν θέαμα στους θεατές που αποφάσισαν
να περάσουν το μεσημέρι τους στο εν λόγω γήπεδο. Πάντως οι καιρικές συνθήκες στις 2
το μεσημέρι ήταν ακατάλληλες για ποδόσφαιρο, μιας και επικρατούσε αφόρητη ζέστη και
όσοι παίκτες αγωνίστηκαν μαζί με τους διαιτητές έκαναν... ηλιοθεραπεία!
Και πάλι στην 3η θέση
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μιλτιάδης ήταν πιο ουσιαστικός από τον αντίπαλό του και εκμεταλλευόμενος τις ευκαιρίες που δημιούργησε έφτασε σε μία μεγάλη σε έκταση νίκη. Με
αυτό το τρίποντο η ομάδα του Πύργου ανέβηκε εκ νέου στην τρίτη θέση της βαθμολογίας
μαζί με τον Εθνικό Μελιγαλά και συνέχισε την ανοδική του πορεία. Από την άλλη το συγκρότημα του Γιάννη Σακελλαρόπουλου πλήρωσε τα τρανταχτά αμυντικά λάθη που έκανε, όμως παρά την ήττα του εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία μετά την ισοπαλία του Πανιωνίου.
Εκρηκτικό το πρώτο 35λεπτο
Το παιχνίδι ξεκίνησε με ένα γρήγορο γκολ... Ηταν το 7’ όταν ο Καραμπότσος εκτέλεσε το
κόρνερ στο πρώτο δοκάρι και εκεί πετάχτηκε ο Β. Καλογερόπουλος και με καρφωτή κεφαλιά
έκανε το 0-1. Ο Μιλτιάδης πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 25’ έφτασε και σε δεύτερο γκολ... Υστερα από ωραίο συνδυασμό Διαμαντόπουλου, Καραμπότσου, Νικολόπουλου, ο τελευταίος έκανε τη σέντρα και ο Β. Καλογερόπουλος με πλάτη στο τέρμα γύρισε το κορμί του και με γυριστό σουτ έκανε το 0-2.
Δύο γκολ ο Ψαρράς
Η απάντηση του Αίαντα ήταν άμεση και στο 28’ είχαμε το 1-2 όταν ο Αντωνόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Ψαρράς με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα του Δημήτρη Λίτσα όμως έφτασε και σε τρίτο γκολ στο 35’ και πάλι από στημένη φάση... Ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ στο 2ο δοκάρι και εκεί ο Μπαχούμας με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-3. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και έγιναν πιο λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες... Στο 67’ ο Διαμαντόπουλος έκανε τη σέντρα και στο δεύτερο δοκάρι ο Λυμπερόπουλος με διαγώνι σουτ έκανε το 1- 4, πετυχαίνοντας το 20ό του γκολ στο πρωτάθλημα!
Μετά από τρία λεπτά το σουτ του Διαμαντόπουλου μπλόκαρε ο Μανωλόπουλος και στο 74’ ο Ψαρράς με σουτ από πλάγια θέση μείωσε σε 2-4.
Αποβλήθηκε ο Δ. Νινιός
Στο 80’ ο Δ. Νινιός δέχθηκε δύο κίτρινες στην ίδια φάση, για σκληρό μαρκάρισμα και διαμαρτυρία και αποβλήθηκε. Στο 87’ το απευθείας κόρνερ του Ψαρρά σταμάτησε στο δεξί δοκάρι. Το ματς σφύριξε ο Κυριακόπουλος, με βοηθούς τους Γκούμα και Ξηρόκωστα.
πηγή:notossport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες